Turretz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Turretz, Android telefonda oynayabileceğiniz retro uzay savaşı oyunu.

Turretz, Android telefonunuzda oynarken seneler öncesinin atari oyunlarını hatırlayacağınız süper eğlenceli uzay savaşı oyunu. Uzayın derinliklerinde etrafımızı saran düşmanlara karşı hayatta kalma mücadelesi veriyoruz. Düşmanlarımız bitmemekle birlikte sayıları hızla artıyor.

Hem telefon hem de tablette rahat oynanış sunan uzay oyunu, görselleri, sesleri ve oynanışıyla başında saatler harcadığımız atari oyunları tadını veriyor. Oyunda dört bir yanımızı saran uzay gemilerini indirerek ilerliyoruz. Gittiğimiz yöne göre yörüngelerini değiştiren akıllı düşmanları vurmak çok zor. Çoğu zaman boşlukları kollamak gerekiyor. Bu noktada refleksler öne çıkıyor. Ne kadar hızlı olursanız o kadar uzun süre hayatta kalıyorsunuz.

Erkan Calp

Turretz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Turretz, iPhone ve iPad'de oynanabilen retro uzay savaşı oyunu.

Turretz, iPhone ve iPad’de oynayabileceğiniz uzay savaşı oyunu. Sadece görselleriyle değil, sesleri ve oynanışıyla da eski atari döneminin oyunlarını hatırlatan yapımda vur – kaç taktiğini uygulamazsanız hayatta kalma şansınız yok.

Arcade stili oynanış sunan uzay oyununda düşmanlar yukarıdan gelmiyor. Dört bir yanınızdan, daha da kötüsü çok hızlı şekilde üzerinize doğru geliyorlar. Ateş yağmurundan kaçmak oldukça güç. Sadece bir uzay gemisinin girebileceği boşlukları kollamanız, oralardan kendinizi sıyırırken bir yandan da ateş etmeniz gerekiyor. Sol üst köşeden kaç uzay gemisi parçaladığınızı, düşman dalga sayısını takip edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Planet Hunter

    Canavarları yeryüzünden silin!