Turtle Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
620 TOPLAM İNDİRME

Turtle Run oldukça eğlenceli bir Android oyunudur

Eğer ailenizle birlikte neşeli anlar yaşamak istiyorsanız Turtle Run size ihtiyacınız olacak eğlenceyi sunacak sevimli bir Android oyunudur.

Yumurtadan çıkmış küçücük bir kaplumbağa ile birlikte deniz altına dalarak atıldığımız mücadelemizde vahşi yaşamın tehlikelerine karşı sevimli kaplumbağamızı korumaya çalışıyoruz. Yolculuğumuz esnasında köpekbalıkları, dikenli balıklar ve elektrikli yılan balığı gibi tehlikeli yırtıcılar bizi engellemeye çalışırken altınları, hasar almamızı önleyen kalkanları, hız arttırıcı bonusları ve hazineleri toplayacağız. Bu hazineleri toplayarak daha çok sayıdaki farklı sevimli yavru kaplumbağaları açabiliyoruz.

Oyun yarış oyunu tadındaki ilerlemeli bir oyun yapısındadır. Sürekli yüzen kaplumbağamızı yönlendirerek tehlikeli engellerden kaçmalı, ödülleri ve hazineleri toplamalıyız. İlerledikçe hızlanan yapısı sayesinde oyun sürekli heyecanınızı canlı tutmaktadır. Ücretsiz olarak oyunu Android cihazınınza indirerek deneyebilirsiniz. Turtle Run oyunda elde ettiğininz yüksek puanları Facebook üzerinden paylaşmanıza da izin vermektedir.

Can Erdil Şentürk

Turtle Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
211 TOPLAM İNDİRME

Turtle Run ücretsiz ve eğlenceli bir iOS oyunudur

Çocuklarınızla birlikte boş zamnalarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmek isterseniz Turtle Run hoşunuza gidecek ücretsiz bir iOS oyunu olacaktır.

Turtle Run, yumurtadan yeni çıkmış sevimli bir kaplumbağacığa hayatta kalma mücadelesinde yardım ettiğimiz heyecan dolu bir oyundur. Denizaltındaki vahşi yaşamın tehlikerine karşı kaplumbağamızı korurken altınları, hasar almamızı engelleyen kalkanları, hızlandırma bonuslarını ve gizli hazineleri toplayarak diğer sevimli arkadaşlarımızı kurtarabilmekteyiz.

İlerlemeli bir yarış oyunu yapısında olan Turtle Run gittikçe hızlanan oyun yapısıyla heyecanı sürekli üst düzeyde tutmaktadır. Köpekbalıkları, dikenli balıklar ve elektrikli yılan balıkları gibi engeller bizi önlemeye çalışırken denizaltını keşfetmeli ve hazineler ve altınlar yoluyla yeni kaplumbağacıkları açmalıyız.

Turtle Run şu özelliklere sahiptir:

  • Açılmayı bekleyen 7 sevimli kaplumbağa yavrusu (Güncellemeler yoluyla yenileri eklenmektedir)
  • Köpekbalığı, yılan balığı ve dikenli balık gibi tehlikeli engeller
  • Toplanmayı bekleyen altınlar, hasar önleyici kalkanlar ve hazineler
  • Elde edilen puanları Facebook üzerinden paylaşabilme
  • Canlı denizaltı yaşamını keşfetme fırsatı
  • Ücretsiz
Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turtle Run 2

    Turtle Run 2, ilk serisinden sonra geliştirilen ve farklı bir çevrede oynayacağınız eğlenceli ve ücretsiz koşu oyunlarından bir tanesidir.
  • Turtle Run 3

    Turtle Run 3, altışar bölümlük seriler halinde geliştirilen oyunun 3. versiyonu olarka karşımıza çıkan eğlenceli bir Android koşu oyunudur.
  • Run Sausage Run

    Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Run Sausage Run mobil oyunu, canını kurtarmak için koşarak kaçan bir sosis olarak oynayacağınız keyifli bir macera oyunudur.
  • Jumanji: Epic Run

    Jumanji: Epic Run Android oyununda çalınan mücevherlerin peşine düşüyoruz.
  • Panda Run

    Panda Run, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Temple Run benzeri eğlenceli bir kaçış oyunudur.
  • Temple Run APK

    Temple Run APK sonsuz koşu türünde Android oyunu. Şeytani maymunlar ve diğer engelleri atlatarak tapınaktan kaçmaya çalışıyorsunuz.
  • Worm Run

    Worm Run hızlı ve eğlenceli bir oynanış sunan bir Android oyunudur
  • Arya on the Run

    Arya on the Run, Android telefon ve tabletlerde oynanabilen platform oyunudur.