Tüyap Kitap Fuarı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
140 TOPLAM İNDİRME

Tüyap Kitap Fuarı uygulaması ile 30. İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı hakkında tüm aradığınız bilgilere ulaşabiliyorsunuz.

Tüyap Kitap Fuarı uygulaması, adından da anlayabileceğiniz gibi Tüyap 30. İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı'nı ziyaret etmek isteyenlerin aradıkları bilgilere ve özel etkinliklere çok daha kolay bir şekilde erişebilmelerini sağlamak için hazırlanmış ücretsiz bir Android uygulaması olarak karşımıza çıktı ve içeriğinde bulunan çok sayıda araç sayesinde aradığınız herşeye ulaşmak mümkün diyebilirim.

Uygulama içerisinde yer alan farklı kategoriler altında o kategoriye ait bilgiler yer alıyor ve böylelikle fuarda bulunan herşeye hiç kaçırmadan katılabiliyorsunuz. Bu bilgileri kısaca listelemek gerekirse;

  • Katılımcılar
  • Etkinlikler
  • İmza günleri
  • Fuar haritası
  • Fuar hakkında bilgiler
  • Paylaşım yapabilme

Fuara katılmış olan yayınevlerinin bir listesini görebileceğiniz gibi, hangi şirketin hangi bölümde ve konumda olduğunu da direkt olarak şema üzerinde bulabiliyorsunuz. Dolayısıyla fuarda yayınlarıyla ilgilendiğiniz kitabevlerini elinizle koymuş gibi bulmanız mümkün oluyor.

Tabii ki fuarların bir klasiği olan imza günlerini kaçırmamak için tüm imza günü etkinliklerini de yine uygulama içerisinde görebilir, böylece sevdiğiniz yazarlarla birebir buluşabilirsiniz.

Uygulamanın çok fazla veya detaylı bir işlevi olmamasına rağmen vadettiği işi oldukça iyi bir şekilde yapabilmesi sebebiyle denemek isteyebileceğinize inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Tüyap Kitap Fuarı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Tüyap Kitap Fuarı uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızdan 30. İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı'na dair tüm bilgilere kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Tüyap Kitap Fuarı uygulaması, İstanbul'da gerçekleşecek olan 30. İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı'nı ziyaret etmek isteyen iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış ücretsiz bir rehber uygulaması olarak karşımıza çıktı. Her ne kadar tasarımı günümüz modern tasarım anlayışını yakalamakta biraz zorlansa da, işlevleri konusunda herhangi bir sıkıntısı olmadığını belirtmek gerekli.

Uygulamanın içerisinde fuara katılan yayıncıları ve standlarının nerede olduğunu kolayca görebiliyor, böylelikle büyük alan içerisinde boş yere dolanmaktan kurtulabiliyor ve direkt olarak istediğiniz kitaplara erişebiliyorsunuz. Standları bir şema üzerinde de görebildiğiniz için aradığınız yayınları bulmak oldukça kolay olacaktır.

Fuar içerisinde gerçekleşecek olan imza günleri ve diğer etkinliklerin tarih ve saatlerine erişmek de mümkün. Böylece tanışmak istediğiniz yazarların imza günleri hakkında bilgi edinebiliyor, dinletiler gibi etkinlikleri de kaçırmadan fuardan daha verimli bir şekilde ayrılabiliyorsunuz.

Uygulamada bulunan paylaş butonu sayesinde fuarı ve uygulamayı sosyal ağlar üzerinden dostlarınızla paylaşmak da mümkün ve bu sayede onlar da pek çok kitaba yahut diğer türlerdeki yayınlara kolayca ulaşabileceklerdir.

Kitap fuarlarına tutkun olanların iOS cihazlarında kesinlikle bulundurmaları gereken uygulamalardan birisi olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • KitUP

    Kitap okuyacak vaktiniz yoksa, KitUP uygulaması ile 15 dakikada kitap özetlerini okuyabilirsiniz.
  • NOOK

    NOOK, kitap okuma deneyiminizi arttıracak olan ve içerisinde 3 milyondan fazla kitap barındıran yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • HapKitap

    HapKitap uygulamasında yüzlerce kitabın özetini okuyabilirsiniz.
  • Kitaplık

    Kitaplık, ünlü kitap e-ticaret sitesi üzerinden kitap satın almayı ve okumayı sağlayan bir uygulamadır.
  • Samsung eKitap

    Samsung tablet ve akıllı telefonlarda kullanabileceğiniz ücretli ve ücretsiz e-kitap, dergi ve yayınlara ulaşabileceğiniz Android uygulaması.
  • Magzter

    Magzter, Android kullanıcılarının mobil cihazları üzerinde kullanabileceği ücretsiz bir dijital dergi ve dijital kitap uygulamasıdır.
  • FBReader

    FBReader, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda e-kitap okumanıza yardımcı olan bir uygulamadır.
  • Kobo

    Android cihazlarınızda kitap okumak için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.