TV 360

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
319 TOPLAM İNDİRME
7.1 MB DOSYA BOYUTU

TV 360 uygulaması ile programların geçmiş yayınlarını ve canlı TV yayınlarını kolayca izleyebilirsiniz.

TV 360 uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan canlı TV yayınlarını izleyebilirsiniz.

Sohbet, yarışma programları, yerli ve yabancı filmler, belgeseller, yerli diziler ve daha birçok özgün yapımları sizlere sunan TV 360’ın resmi mobil uygulaması, canlı yayınları ve geçmiş programların kayıtlarını akıllı telefonlarınızdan izleme imkanı sunuyor.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için sevdiğiniz programları izlemek istediğinizde her nerede olursanız olun kolaylıkla kullanabileceğiniz TV 360 uygulamasında, yayın akışını da takip edebiliyorsunuz. Uygulama menüsünden Programlar seçeneğine dokunarak yayınlanan programların tüm kayıtlarını listeleyebileceğiniz TV 360 uygulamasında, uydu alıcınızda kanalı ayarlayabilmeniz için frekanslar listesini de bulabilirsiniz.

Uygulama özellikleri

  • Canlı yayın izleme
  • Geçmiş programları izleyebilme
  • Yayın akışı
  • Frekanslar listesi
Volkan Yılmaz

TV 360

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
67 MB DOSYA BOYUTU

Sevdiğiniz programları kaçırmak istemiyorsanız, TV 360 uygulaması ile canlı yayınları ve geçmiş yayınları takip edebilirsiniz.

TV 360 uygulaması, severek izlediğiniz programları iOS işletim sistemli cihazlarınızdan da takip etme imkanı sunuyor.

Sağlık, sohbet, yarışma programları, belgesel kuşakları, yerli-yabancı filmler ve dizilerin yanında daha birçok keyifli yapım sunan TV 360’ı, mobil cihazlarınızdan da takip edebilmeniz mümkün. Televizyonun olmadığı zamanlarda keyifli vakit geçirmek istiyorsanız, iPhone ve iPad cihazlarınızdan canlı yayınları takip edebileceğiniz TV 360 uygulamasında, geçmiş program kayıtlarını da izleyebilirsiniz.

Haftalık yayın akışını inceleyerek ilginizi çeken programları izlemek için plan yapabileceğiniz TV 360 uygulamasında, TV 360’ı uydu alıcısı üzerinden de izlemek için gerekli frekans ayarlarını ve listesini yine uygulama içerisinden bulabilirsiniz. Hayatın her alanından, her kesime hitap eden programlar sunan TV 360’ın resmi mobil uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mobil Canlı Tv

    Mobil Canlı Tv İndir Android: Canlı TV izleme programı ile film, dizi, spor, eğlence kanallarını telefonunuzdan HD kalitede izleyebilirsiniz.
  • Çanak TV

    Çanak TV İzle, Android telefondan mobil canlı TV kanallarını full HD kalitede izleme keyfi yaşatıyor.
  • FOX TV APK

    FOX TV APK Android uygulaması, canlı TV izleme seçeneğiyle sevdiğiniz dizileri, programları cebinizden izleme rahatlığı sunar. Yayın akışını da takip edebilirsiniz.
  • Sat-7 Türk

    Sat-7 Türk uygulaması, akıllı telefonlarınızdan canlı yayınları seyretme imkanı sunuyor.
  • TRT İzle

    TRT İzle uygulaması ile canlı yayınları ve diğer içerikleri dilediğiniz yerden izleyebilirsiniz.
  • GLWiz

    TV izleme keyfini yaşayabileceğiniz bir uygulama
  • beIN CONNECT (Digiturk Dilediğin Yerde)

    beIN CONNECT (Digiturk Dilediğin Yerde) Android: Canlı TV, en yeni Türkçe dublaj & altyazı filmler, yerli ve yabancı diziler, Lig TV maçları Android telefonunuzda
  • teve2

    teve2 uygulaması ile mobil cihazlarınızdan teve2 kanalını canlı olarak izleyebilirsiniz.