TV Yayın Akışı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
944 TOPLAM İNDİRME

TV Yayın Akışı ile televizyon programını rahatça takip edebilirsiniz

TV Yayın Akışı kullanıcılara güncel televizyon programını takip etmek için pratik bir yöntem sunan bir mobil televizyon yayın akışı uygulamasıdır.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan TV Yayın Akışı sayesinde sevdiğiniz televizyon yayınlarını kaçırmaktan kurtulursunuz. TV Yayın Akışı içerisinde Kanal D, ATV, Star TV, NTV, Show TV gibi bilinen kanalların yanında birçok farklı kanalın ve yerel televizyonun da yayın akışı yer alıyor.

TV Yayın Akışı sayesinde bütün kanalların televizyon programlarını cebinizde taşıyabiliyorsunuz. Uygulama sayesinde Android cihazınızda çok kolay bir şekilde televizyon kanallarının yayın bilgilerine ulaşabiliyorsunuz. Normalde izleyeceğimiz dizinin, spor programının, tartışma programının, yarışma programının veya filmin hangi saatte yayınlanacağınız öğrenmek için gazetelere bakar veya kanalın internet sitesini ziyaret ederiz. Eğer birden fazla kanalı takip ediyorsanız bu iş zahmetli olabiliyor. TV Yayın Akışı'nın güzel yönü bütün kanalları bir araya toplaması ve sizi televizyon programını öğrenmek için ek zahmetten kurtarması.

TV Yayın Akışı uygulamasını indirerek gelecek yayınları, canlı yayınları, şu an televizyonda ne gösterildiğini nerede olursanız olun hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

TV Yayın Akışı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
210 TOPLAM İNDİRME

TV Yayın Akışı ile mobil cihazlarınız üzerinden televizyonda ne var ne yok öğrenebilirsiniz

TV Yayın Akışı kullanıcılara televizyon programı takip etme işi için oldukça pratik bir çözüm sunan bir canlı yayın bilgileri uygulamasıdır.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir yayın akışı uygulaması olan TV Yayın Akışı sayesinde nerede olursanız olun televizyonda yayınlanan prograların bilgilerine ulaşabilirsiniz. Eskiden televizyon yayın akışını öğrenebilmek için gazeteleri takip ederdik. Teknolojinin gelişmesi ve mobil cihazların daha yetenekli hale gelmesine bağlı olarak artık bu işi akıllı telefon ve tabletlerimiz üzerinden yapabiliyoruz.

TV Yayın Akışı ile kullanıcılar Kanal D, Star TV, Show TV, CNN Türk gibi televizyon kanallarının canlı yayınlarında anlık olarak hangi programların gösterildiğini, bu programların bitmesine ne kadar kaldığını görebiliyorlar. Ayrıca gelecek olan programları ve bu programların başlamasına ne kadar süre kaldığını da görebilmekteyiz. TV Yayın Akışı içerisinde kullanışlı filtreleme seçeneklerine de sahip. Bu filtreleme araçlarını kullanarak eğlence programlarını, filmleri, dizileri, spor programlarını veya haberleri ayrı ayrı görüntüleyebilirsiniz.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LG TV Remote

    LG TV Remote, Android cihazınızla TV’nizi kontrol etmenizi sağlayan bir uygulamadır.
  • Smart TV Remote

    Smart TV Remote ile telefonunuzu Samsung televizyonunuzun kumandası olarak kullanabilirsiniz
  • WD TV Remote

    WD TV Remote uygulamasıyla WD TV aygıtlarınızı uzaktan kontrol edebilirsiniz.
  • Android TV Remote Control

    Android TV Remote Control, Android TV'nizi mobil cihazınızdan yönetme kolaylığı sunan bir Google uygulamasıdır.
  • Philips TV Remote

    Philips TV Remote, Android işletim sistemli Philips Smart TV'nizi Android cihazınızdan kontrol etme kolaylığı sunuyor.
  • SAMSUNG TV & Remote

    SAMSUNG TV & Remote, Samsung Smart TV'ler hakkında bilgi alabileceğiniz, televizyonunuzu Android cihazınızdan kontrol edebileceğiniz bir uygulama.
  • Kanal 7

    Kanal 7'nin canlı yayınını takip edebilir, haftalık yayın akışı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
  • Beko TV Remote

    Beko TV Remote, Android mobil cihaz üzerinden Beko akıllı televizyonları yönetme uygulaması.