tvtag - formerly GetGlue

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
129 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlar için eğlence aktiviteleri takip etme uygulaması.

Eskiden GetGlue adıyla bilinen şimdiyse tvtag olarak yoluna devam eden ve çok popüler bir sosyal ağ olan websitesinin Android uygulamasıdır. Televizyon programlarının sıkı takipçisi olanların seveceği bir uygulama olan tvtag ile diziler, filmler, spor aktiviteleri gibi her tür etkinliği takip edebilirsiniz.

Foursquare'i biraz andırsa da, burada nerede olduğunuzu check-in yapmak yerine film, dizi, müzik ve kitap gibi diğer aktivitelerinizi check in yapıyorsunuz. Bu hoşunuza giden etkinlikleri kaydettikçe de hobileriniz, fikirleriniz ve hoşlandıklarınız gibi şeyleri bir araya getiren kendinize ait bir profiliniz oluşuyor.

Bu uygulamayı bu kadar popüler ve bağımlılık yapıcı yapan şey ise, tek bir dokunuşla o anda ne yaptığınızı arkadaşlarınıza bildirme imkanı sağlaması. Örneğin Foursquare'de nerede olduğunuzu bildirirken burada "How I Met Your Mother izliyorum" gibi bildirimlerde bulunabiliyorsunuz.

Ayrıca filmleri ve dizileri yorumlayabiliyor, puanlayabiliyor ve arkadaşlarınıza tavsiye edebiliyorsunuz. Uygulamanın en güzel tarafı ise tavsiye motoru. Sizin izlediğiniz, dinlediğiniz şeylere göre yugulama size bazı tavsiyelerde bulunuyor ve bu sayede zevkinize hitap eden yeni şeyler keşfedebiliyorsunuz.

Elifcan Mehekli Çakmak

tvtag - formerly GetGlue

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlar için eğlence aktivitelerini paylaşma uygulamasıdır.

tvtag, eski adıyla GetGlue, çok popüler bir aktivite paylaşma ve takip etme uygulaması. Orijinalinde bir websitesi olan bu platform, aslında bir sosyal ağ. Diğer sosyal ağlardan farkı ise check-in yapma  prensibine dayanıyor olması.

Foursquare'e benzerlik gösteren bu uygulama ile gittiğiniz yerleri check-in yapmak yerine, yaptığınzı aktiviteleri check-in yapıyorsunuz. Örneğin "İstanbul'dayım" yerine "Doctor Who izliyorum" yazmak gibi düşünebilirsiniz. Bu açıdan da gerçekten bağımlılık yapıcı bir uygulama olduğundan neden bu kadar popüler olduğunu anlayabilirsiniz.

Aynı zamanda programları, dizileri, filmleri puanlayabiliyor ve kendi yorumlarınızı paylaşabiliyorsunuz. Bu sırada siz aktiviteleriniz kaydettikçe ve paylaştıkça uygulama sizin bir profilinizi çıkarıyor. Bu çıkardığı profil sayesinde de size zevklerinize göre yeni şeyler öneriyor ve siz de yeni filmler ve diziler keşfetme imkanı buluyorsunuz.

Genel olarak basit bir prensibi olsa da kullanması eğlenceli ve tavsiyeleriyle de bir çok yeni dizi ve filmden haberdar olmanız mümkün. Bu sebeplerden bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Roku

    Roku kanalı ile film listenizi özelleştirin.
  • Stick with Android

    Stick with Android, Android platformuna bağlılığınızı gösterebileceğiniz eğlence uygulaması.
  • Vidivodo

    Vidivodo, Android cihazlarınızda birbirinden güzel videoları izleyip paylaşabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.
  • Karikatür Cenneti

    Karikatür Cenneti eğlence dolu bir Android uygulamasıdır