Twitter Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,856 TOPLAM İNDİRME
0.5 MB DOSYA BOYUTU

Daha az veri tüketimi, daha düşük boyut, daha hızlı gezinme

Twitter Lite (APK) Android uygulamasını telefonunuza ücretsiz indirerek sosyal ağda en az veri tüketimi ile gezinebilirsiniz. Aylık internet paketi sınırlı olan kullanıcılara Twitter’ın hafifletilmiş sürümünü kullanmalarını öneririm. Twitter’ın tüm özelliklerinin mevcut olduğunu baştan söyleyeyim.

Dünya ve Türkiye gündemini takip etmek, kişisel görüşlerinizi paylaşmak, ilgi alanınıza giren konularda yazan kişilerle iletişime geçmek için sosyal ağlardan Twitter’ı kullanıyor ve internet paketiniz düşük veya internet bağlantı hızınız genellikle zayıfsa Twitter’ın hafif sürümü Twitter Lite (APK) indirmenizi tavsiye ederim.

Timeline (Zaman Akışı), Keşfet, Mesajlar, Profil ve Bildirimler sekmesinden oluşan Twitter Lite sürümü, 2G ve 3G ağında hızlı gezinmeye izin veriyor. Veri koruma (Data saver) modunu açtığınız vakit sadece görmek istediğiniz resim ve videolar indiriliyor. Ayrıca yükleme boyutu 3 MB’ın altında olduğundan cihazda fazla yer kaplamıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • X

    X, (eski adıyla Twitter) Android uygulamasını indirin, tüm dünya ve Türkiye'de en çok kullanılan sosyal medya platformundan gündemi anlık takip edin!
  • LinkedIn Lite

    İş çevrenizi genişletin, hayalinizdeki işi kolayca bulun.
  • CloseBy

    CloseBy, Instagram ve Twitter paylaşımlarını konuma göre filtreleyen bir sosyal ağ uygulaması.
  • Clubhouse APK

    Clubhouse APK artık Android Google Play'de! Davetiye ile üye olun, farklı konularda sesli sohbetlere katılın.
  • Instagram Lite APK

    Instagram Lite APK veya Google Play'den Android telefonlara indirilebilir. Instagram Lite uygulaması, ufak boyutlu, hızlı ve tüm ağlarda çalışır.
  • Skype Lite (APK)

    Skype Lite (APK), Android için ücretsiz sesli arama ve görüntülü konuşma uygulaması Skype'ın hafifletilmiş sürümü.
  • Twitter Aero APK

    Twitter'ı daha renkli bir yapıda kullanmaya imkan veren Twitter Aero APK ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.
  • Seesmic Ping

    Twitter, Facebook hesaplarınızı tek bir ekranda takip edebilmenizi ve sosyal paylaşımlarda bulunabilmenizi sağlayan mobil cihazınız için hazırlanmış sosyal ağ uygulamasıdır.