Type Kill

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Type Kill ilginç bir oyun yapısına sahip olan bir mobil aksiyon oyunudur.

Type Kill hem bolca eğlenmek hem de mobil cihazlarınızda yazı yazma yeteneğinizi geliştirmek için oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Type Kill'de ana kahramanımız yüksek teknoloji kullanılarak üretilmiş bir savaş robotu. Bu savaş robotu ülkesi düşman tarafından saldırı altına uğrayınca son çare olarak savaş alanına sürülüyor ve düşmanlarla çarpışmak için görevine başlıyor. Biz de bu görevinde onu kontrol ederek ülkesini savunmasına yardımcı oluyoruz.

Type Kill kendine has bir oyun yapısına sahip. Oyunda kahramanımızı sanal kontrol çubuklarını kullanarak yönetmenin yerine klavye ile yazdığımız metinleri kullanarak yönetiyoruz. Oyunda ekranda dikey olarak ilerliyoruz. Düşmanlar ise sürekli üstümüze doğru geliyor. Düşmanları yok etmek için yapmamız gereken şey düşmanların üzerinde yer alan kelimeleri klavyeyi kullanarak yazmak. Kelimeleri zamanında yazdığımızda savaş robotumuz ateş ediyor ve düşmanları yok ediyor. Oyun bu yapısıyla zamanla daha hızlı yazmamızı sağlıyor.

Type Kill oldukça güzel grafiklere sahip. Görsel efektlerin de göze hoş göründüğü oyun eğer farklı bir aksiyon oyunu oynamak isterseniz hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

Type Kill

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Type Kill yazı yazma yeteneklerinizi konuşturduğunuz bir aksiyon oyunudur

Type Kill eğer alışılagelmiş aksiyon oyunu örneklerinden sıkıldıysanız ve yeni ve eğlenceli bir oyun deneyimi yaşamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Type Kill'de bizi bir savaş hikayesi bekliyor. Toprakları düşmanlar tarafından istila edilen bir ülkeye konuk olduğumuz oyunda bu ülkenin son çaresi olarak geliştirilen ve düşmanların karşısına çıkarılan son teknoloji ürünü bir savaş robotunu yönetiyoruz. Bu savaş robotu güçlü silahlarla donatılmış olsa da savaşabilmesi için bizim yardımımıza ihtiyaç duyuyor.

Type Kill'de düşmanlarımıza ateş edebilmemiz için üzerilerinde yazan kelimeleri zamanında yazarak robotumuzun ateş etmesini sağlamamız gerekiyor. Bu işi sürekli yapmaya başladığımızda yazma yeteneklerimiz gelişiyor ve daha hızlı yazmaya başlıyoruz. Type Kill başlangıçta kolay bir şekilde oynanabilse de oyun ilerledikçe düşman sayısı da artıyor ve işler karışıyor.

Type Kill'in grafiklerinin göze hoş göründüğü söylenebilir. Oyunu daha heyecanlı hale getirmek için düşmanlardan düşen farklı eşyaları toplamamız gerekiyor. Bu eşyaların üzerine dokunarak bu işi gerçekleştirebiliyoruz. Ayrıca düşman füzelerini durdurmak için fişekler de kullanabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Kill Chamber

    Stickman Kill Chamber, tansiyonun bir an olsun bile düşmediği hararetli bir aksiyon oyunu.
  • Kill Shot Bravo

    Kill Shot Bravo bolca aksiyon içeren bir keskin nişancı oyunudur
  • Ultra Kill: Online War Shooter

    Ultra Kill: Online War Shooter aksiyon dolu bir mobil savaş oyunudur
  • Kill Shot

    Kill Shot, nişancı tüfeğiniz ile rakiplerinizi hedef alarak hepsini yok etmeye çalışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunudur.
  • Click and Kill

    Android cihazınız için ücretsiz bir gizlilik ve aksiyon oyunu arıyorsanız Click and Kill kısa vadede tercih edebileceğiniz bir oyun.
  • Kill Shot Virus

    Kill Shot Virus mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur
  • Click Kill Adventure

    Click Kill Adventure ilginç bir atmosfer sunan eğlenceli bir macera oyunudur.
  • KILL YOUR BF Death Of Stickman

    KILL YOUR BF Death Of Stickman ile erkek arkadaşınızdan veya eşinizden intikam alabilirsiniz