TypeDrawing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

TypeDrawing, harf ve kelimeleri yanyana kullanarak mükemmel çizimler yapabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android çizim uygulaması.

TypeDrawing, çizim yapmayı sevenlerin beğenerek ve eğlenceli bir şekilde kullanacağını düşündüğüm bir Android çizim uygulaması. Fakat bu uygulama öle düz çizimler yapma olanağı sunmuyor. Aksine çok daha güzel görünen ve adeta sanat çalışmaları gibi çizimler yapabilmenizi sağlıyor.

Android versiyonu ücretsiz olarak sunulan uygulama, harf, kelime ve cümleleri kullanarak çizim yapma özelliğini sunuyor. Örnekle açıklayacak olursam, kendi adım olan Barış'ı yazarak yüzlerce kere çoğaltarak bir yüz çizebiliyorum. Yaptığım yüz çiziminin çizgilerinde Barış adı defalarca geçiyor. Elbette yazdığınız yazıların boyutlarını kendiniz ayarlayabiliyorsunuz.

Yazı boyutları dışında geniş bir renk yelpazesi de sunan TypeDrawing, Android telefon ve tablet kullanıcılarının yaratıcılıklarını ortaya çıkarmasını sağlayan çizim uygulamalarından bir tanesi.

TypeDrawing Özellikleri:

  • Sade arayüz ve kolay kullanım
  • Farklı yazı türleri
  • Yazı ve boşluk boyutu düzenleme
  • Arka plan rengi düzenleme
  • Yapılan çalışmaları kaydetme ve paylaşma
  • Hazır resimleri seçerek üzerlerinde çizim yapabilme
  • Farklı renk seçenekleri
  • İstediğiniz dili ve sembolleri kullanabilme

Çizim yeteneği olan ya da bu konuda amatör hissedenlerin sürekli çizim yaparak kendilerini geliştirme fırsatı bulabilecekleri TypeDrawing uygulamasını ücretsiz olarak indirip denemelerini tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

TypeDrawing

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

TypeDrawing, istediğiniz kelime ya da cümleleri bir araya getirerek çizim yapabileceğiniz bir iOS uygulaması.

TypeDrawing, iPhone ve iPad sahiplerinin içlerindeki yaratıcılığı mükemmel bir şekilde ortaya çıkarmasını sağlayan eğlenceli bir iOS çizim uygulaması. TypeDrawing'in Android versiyonu ücretsiz olmasına rağmen malesef iOS versiyonu ücretli olarak kullanıma sunuluyor. Fakat çizim ile ilgilenen kişilerin mutlak satın alarak denemesi gerektiğini düşünüyorum.

Uygulama çizim yapacak kullanıcılara belirledikleri sayıda ister bir kaç kelime ile isterse yüzlerce cümle ile çizim yapma olanağı sunuyor. Kafanızda hemen canlandıramadıysanız, alttaki ekran görüntüleri biraz yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. Adınızın yüzlerce kere geçtiği bir ağaç ya da araba bile çizebileceğiniz uygulama, çizim yaparken çizgiler yerine kelime ve cümleleri kullanmanızı sağlıyor.

Sahip olduğunuz yaratıcılığa göre ortaya çıkacak sonuçlarda muhteşem olabiliyor. Üstelik karmaşık görünmesine rağmen uygulamanın kullanımı da oldukça basit.

Yazı türü, boyutu ve rengi gibi ayarları bir kaç saniye içerisinde seçerek hemen çizimlerinizi yapabiliyorsunuz.

Dilediğiniz kadar geri alıp, yaptığınız değişikleri silme özgürlüğünüzün bulunduğu TypeDrawing uygulaması, çizimlerinizin tekrarlarını da sizlere sunuyor. Ayrıca kilitleme özelliği sayesinde tamamlandığına inandığınız çizimlerinizin üzerinde düzenleme yapma ya da silme gibi işlemleri de engelleyebiliyorsunuz.

Yaptığınız çizimleri kaydederek dilerseniz paylaşma olanağı sunan TypeDrawing, çizim yeteneğine sahip olan kullanıcılar ya da çizim yeteneği için pratik yapmak isteyen kullanıcılar için ideal bir uygulama. Hem normal çizimden daha şık ve enterasan çalışmalar ortaya çıkartmanızı sağlayan, hem de bunları yaparken kullanım kolaylığı sunan TypeDrawing'i satın alarak iPhone ve iPad'leriniz üzerinde deneyebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Broken Screen

    Broken Screen, Android cihazlarınızın ekranlarını kırılmış gibi gösteren bir Android eğlence uygulamasıdır.
  • Crazy Helium Video Booth

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.
  • Talking Ginger

    Talking Ginger, konuşan kedi temasının işlediği yeni bir eğlence uygulaması.
  • Tirreklik Testi

    Tirreklik Testi, sizin 50 kuruşa karşı zaafınızın olup olmadığını ölçen bir eğlence uygulamasıdır.