Udacity

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5,461 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda bilgisayar programlama öğrenebileceğiniz bir uygulamadır.

Udacity, programcılık öğrenmek ve bu işe girmek isteyenler için ideal bir platform. Artık Android ve iOS cihazlarında da mevcut olan bu platform, dokunmatik ekrana ve mobil cihazlara uygun şekilde yebiden tasarlanmış.

Web sayfasında bulabileceğiniz bütün kurs ve dersler Android uygulamasında da mevcut. Yani artık nerede olursanız olun derslere bakabilir, mini eğlenceli quizlerle kendinizi test edebilirsiniz. 1 milyondan fazla kullanıcısıyla programlama ve yazılım konusunda bilginizi ilerletmek ve kariyerinizi inşa etmek için Udacity çok uygun.

Temel programlama kurslarından daha ileri seviye kurslara kadar bir çok ders bulabileceğiniz uygulama ile HTML, CSS, Javascript, Python, Java ve diğer programlama dillerini kolayca ve rahart bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Algoritmalar, uygulamalı kriptografi, yapay zeka, açıklamalı veri analizi gibi bir çok konuda kurs bulabileceğiniz uygulamada şimdilik sadece İngilizce dersler mevcut. Eğer siz de bilgisayar programcılığı konusunda kendinizi geliştirmek isterseniz bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Udacity

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
890 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda programlama öğrenebileceğiniz bir uygulamadır.

Udacity, kullanıcılara programlama konusunda bir çok açık kaynak kurs sunan platformun iOS mobil cihazlar için geliştirilmiş uygulaması. Nerede olursanız olun, zamandan bağımsız olarak eğitiminize devam edebileceğiniz bu uygulama ile bilgisayar programcılığı konusunda kendinizi geliştirebilirsiniz.

An itibariyle milyonlarca insan tarafından kullanılan Udacity genel olarak bilgisayar bilimleri konusunda eğitim sunuyor. Programlamanın temellerinden gelişmiş ileri seviye kurslara bir çok kurs bulabileceğiniz uygulamayla Java, Python, HTML, CSS gibi bütün temel programlama dillerini bulabilirsiniz.

Bilgisayar sektörünün uzmanları tarafından verilen eğitimler ile bilgisayar sektöründe kariyer yapma hedefinize ulaşabilirsiniz. Şimdilik sadece İngilizce olarak sunulan derslerle bilgisayar programlamayı öğrenirken İngilizcenizi de geliştirebilirsiniz.

Evinizin rahatlığında veya gittiğiniz bir parkta otururken bilgisayar eğitimi almak istiyorsanız bu uygulama tam size göre.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Çöz-Öğren

    Çöz-Öğren uygulamasıyla açıköğretim sınavlarına dilediğiniz her yerden çalışabiliyorsunuz.
  • mDoğa

    mDoğa uygulaması Doğa Koleji öğrencilerine özel bir öğrenme ortamı sunuyor.
  • Okuvaryum

    Çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için Okuvaryum uygulamasını kullanabilirsiniz.