UEFA CL PES FLiCK

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
883 TOPLAM İNDİRME

UEFA CL PES FLiCK mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir şut atma oyunudur

UEFA CL PES FLiCK, bilgisayarlarda ve oyun konsollarında bir hayli ünlü olan PES serisinin yaratıcı Konami tarafından geliştirilmiş bir mobil futbol oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir şut atma oyunu olan UEFA CL PES FLiCK'te Şampiyonlar Ligi'nde sahaya çıkan bir takımı seçiyoruz ve mücadeleye başlıyoruz. Oyundaki temel amacımız rakip takımın kalesini şut yağmuruna tutmak ve en yüksek isabet oranını yakalayarak maçın galibi olmak. UEFA CL PES FLiCK içerisinde lisanslı, gerçek futbol takımları yer alıyor. Bu takımların arasında ülkemizi temsil eden Galatasaray da yer alıyor. Galatasaray taraftarları oyunda Galatasaray'ı seçerek mobil cihazlarında Şampiyonlar Ligi heyecanını yaşayabiliyorlar.

UEFA CL PES FLiCK'te bize farklı görevler veriliyor ve bu görevleri gerçekleştirmemiz gerekiyor. Kaleye farklı uzaklıklardan şut çekerken işleri zorlaştırmak için karşımıza farklı engeller yerleştirilebiliyor. Oyunda ilerledikçe UEFA CL PES FLiCK daha zorlu ve heyecanlı hale geliyor.

UEFA CL PES FLiCK'in grafiklerinin oldukça kaliteli olduğu söylenebilir. Her yaştan oyun severe hitap eden UEFA CL PES FLiCK kolay bir şekilde oynanabiliyor.

Can Erdil Şentürk

UEFA CL PES FLiCK

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
168 TOPLAM İNDİRME

UEFA CL PES FLiCK mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur

UEFA CL PES FLiCK eğer mücadeleyi seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil futbol oyunu.

Uzun yıllardır bilgisayarlarımızda ve oyun konsollarımızda oynadığımız PES serisinin geliştiricisi Konami tarafından oyun severlere sunulan UEFA CL PES FLiCK, Şampiyonlar Ligi'ndeki çekişmeli karşılaşmaları konu alan bir şut atma oyunu. iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan UEFA CL PES FLiCK'de sahaya çıkıyoruz ve şut çekme yeteneklerimizi sergiliyoruz. Oyun içerisinde Barcelona, Juventus, Bayern Munich gibi güçlü takımların yanında ülkemizi Galatasaray temsil ediyor. Tümü lisanlı olan bu takımlardan birini seçerek oyuna başlıyoruz ve kupaya giden yolda ter döküyoruz.

UEFA CL PES FLiCK'de karşımıza farklı zorlu görevler çıkıyor. Bu görevleri tamamlamak için topu doğru noktaya göndermemiz, kale ile aramızdaki engelleri atlatmamız gerekiyor. Kaleye farklı uzaklıklardan şut çekiyoruz ve giderek zorlaşan bir mücadeleye giriyoruz. Oyunun kontrollerinin kolay olduğu söylenebilir.

UEFA CL PES FLiCK göze hoş görünen grafiklere sahip. Şut atma yeteneklerinizi test etmenize imkan veren oyun kısa sürede bağımlılık yapabilmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UEFA Champions League

    UEFA Champions League, UEFA Şampiyonlar Ligi maçları, puan durumu, maç sonuçları ve özetleri içeren resmi mobil uygulama.
  • UEFA Europa League

    UEFA Europa League, UEFA Avrupa Ligi maç sonuçları ve özetleri, puan durumu, canlı skor, fikstür ve daha fazlasını içeriyor.
  • Flick Champions Winter Sports

    Flick Şampiyonasında ulusunuzu seçin ve 8 farklı kış sporunda rakiplerinizle yarışın.
  • UEFA EURO 2016 FAN Guide App

    UEFA EURO 2016 FAN Guide App, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinden EURO 2016 heyecanına ortak olmanızı sağlayan bir spor uygulamasıdır.
  • UEFA EURO 2016 Official App

    UEFA EURO 2016 Official App, Android cihazlarınızda turnuvayı takip edebileceğiniz resmi bir uygulamadır.
  • Flick Basketball

    Flick Basketball, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur.
  • Flick Kick Goalkeeper

    Flick Kick Goalkeeper, oyununda bir kaleci olarak takımınızı kurtarmanız gerekiyor.
  • Flick-n-Score

    Flick-n-Score ile boş zamanınızı güzel bir şekilde değerlendirebilirsiniz