UFB 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
190 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

UFB 2 - Ultra Fighting Bros, Android cihazınızda arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz bir kafes dövüş oyunu.

UFB 2 - Ultra Fighting Bros, Android işletim sistemi telefon ve tabletiniz için karmaşık kontrollere sahip olmayan keyifli de olacak bir dövüş oyunu arıyorsanız deneyebileceğiniz bir yapım. Ücretsiz olarak oynanabilen ve oynanış esnasında reklamlarla oyun zevkimizi bozmayan kafes dövüşü oyununu hem tek başınıza hem de arkadaşlarınızla birebir oynayabiliyorsunuz.

UFB 2 uzun adıyla Ultra Fighting Bros adından da anlayacağınız üzere bir kafes içerisinde dövüşlere katıldığınız spor oyunu. Grafikler her ne kadar yeni modern oyunların biraz gerisinde kalsa da oldukça keyifli bir oynanış sunuyor. Hem uzun süreli hem de kısa süreliğine açıp oynayabileceğiniz tarzda bir dövüş oyunu diyebilirim.

Oyunda kariyer yapma ve birebir kapışma olmak üzere iki oyun seçeneğiniz var. Kariyer modunda farklı ülkelerden kafes dövüşçüleriyle karşılaşıyorsunuz. İlk bölümlerde tahmin edeceğiniz üzere çok basit hatalar yapabilen ve kolay dayak yiyebilen, refleksleri düşük dövüşçülerle karşılaşıyorsunuz. Biraz ilerledikçe sadece uzağınızdan üzerinize atlayan dövüşçüler yakınınıza gelmeye başlıyor ve çok az vuruş yapabiliyorsunuz. Kariyer boyunca farklı seviyelerde çok sayıda dövüşçü ile karşılaştığınızdan sıkılmayacağınızı düşünüyorum.

Kariyer esnasında sadece dövüşçülerle karşılaşmıyor, altınları toplamanız gereken bölümlere de giriş yapıyorsunuz. Altınlı bölümlerde belli bir süre içerisinde toplayabildiğiniz kadar altın toplamanız gerekiyor. Altınları yeni dövüşçüleri ve kafesleri açmak için kullanıyorsunuz.

Oyunda tek başınıza kariyer yapabildiğiniz gibi birebir dövüşler de yapabiliyorsunuz. Lakin birebir dövüşler yapay zekaya karşı veya oyunu oynayan diğer oyunculara karşı gerçekleşmiyor. Karşınıza arkadaşınızı alıyor ve aynı cihaz üzerinden oynuyorsunuz.

Erkan Calp

UFB 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

UFB 2, iPhone ve iPad'inizde dövüş oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız kesinlikle denemeniz gereken bir yapım.

UFB 2 uzun adıyla Ultra Fighting Bros, iOS tabanlı iPhone ve iPad’inizde ücretsiz oynayabileceğiniz kafes dövüşü oyunlarından biri. Gerçeğe oldukça yakın yüksek kalitede görseller sunan klasik dövüş oyunlarından sıkıldıysanız bir kafes içerisinde 50’den fazla dövüşçüyle teke tek kapışma fırsatı sunan bu oyunu kesinlikle denemelisiniz.

Oyunda eski çizgi filmlerde yer alan karakterleri hatırlatan dövüşçülerle bir kafes içerisine giriyor ve birebir dövüşüyoruz. Kariyer modunda tek başımıza farklı dövüşçülerle oynayarak ilerleyebildiğimiz gibi, birebir modunda karşımıza arkadaşımızı alarak aynı cihaz üzerinden dövüşmenin keyfini sürebiliyoruz. Her iki oyun modu da oldukça eğlenceli ve uzun süreli oynanışta dahi sıkmıyor.

Ücretsiz olan ve en önemlisi reklam içermeyen dövüş oyununun en dikkat çeken özelliği basit kontrol mekanizması. Dövüşmek ve dövüşçümüzü kontrol etmek için basılı tutun ve bırakın butonuna dokunmamız yeterli oluyor. Tabii ki dövüşmek çok basit değil. Rakip dövüşçüyü yakalamak için yönü mükemmel ayarlamamız, aynı şekilde rakip dövüşçü üzerimize atladığında kafesin farklı noktasına düşünmeden atlamamız gerekiyor.

Oyunda zorluk düzeyini ayarlayamıyoruz. Kariyer modunda başlangıcı çok çabuk yenilen bir dövüşçüyle yapıyoruz. İlerledikçe dövüşçüler daha da uğraştırıyor ve raunt sayısı artıyor. Kariyer boyunca farklı ülkelerden 50’in üzerinde dövüşçü ile karşılaşıyoruz. Bu dövüşçüleri seçebilmek içinse altın bölümlerini toplamamız gerekiyor.

UFB 2 - Ultra Fighting Bros, alışması zor kontrol seçenekleri sunmadığından herkesin rahatlıkla oynayabileceği, tek ve birebir oyun modları ile sıkıcılığı arka plana atan bir dövüş oyunu.

Erkan Calp

UFB 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

UFB 2, tek tuşla oynanabilen eğlenceli bir kafes dövüşü oyunu ve Windows Phone için ücretsiz.

UFB 2 (Ultra Fighting Bros), Windows Phone telefonunuzda hem tek başımıza hem de arkadaşımızla birlikte oynayabildiğimiz bir kafes dövüş oyunu. Ücretsiz olması ve cihazda fazla yer kaplamaması da oldukça güzel.

Görsellikten ziyade oynanışa odaklanan yapımda kariyer modunda en güçlü kafes dövüşleriyle teke tek kapışabiliyor veya arkadaşımızla aynı cihaz üzerinden oynayabiliyoruz. Kariyer modunu seçtiğimizde her biri farklı ülkelerden farklı dövüşen dövüşçülerle karşılaşıyor ve tek tek indirerek ilerliyoruz. Kariyerimiz boyunca dövüşmenin haricinde altın toplama, kutu parçalama gibi aksiyonlara da giriyoruz. Süre sınırlı olan ve ara ara karşımıza gelen bu bölümler yeni dövüşçülerin ve kafeslerin kilidini açmamıza yardımcı oluyor. Unutmadan, bu modda zorluk düzeyi seçemiyoruz ve ilerledikçe daha zeki, kıvrak ve dayanıklı dövüşçülerle başa çıkmamız gerekiyor. Diğer oyun modu olan Birebirde ise sadece arkadaşımıza karşı ve de aynı cihazdan dövüşebiliyoruz. Bence bu bölümde farklı cihazlardan oynayabilme ve dünya genelinde oyuncularla kapışma seçenekleri olmalıydı.

Orta kalitede görsellerle ve çılgın müziklerle süslenen kafes dövüşü oyununda kontrollerin oldukça basit olduğunu söyleyebilirim. Alışması zaman alan karmaşık butonlar yerine her şeyi tek dokunuşla yapabiliyoruz. Hem dövüşçünüzü kontrol etmek, hem de savunma yapmak için tek butondan yardım alıyoruz. Tabii ki basılı tut ve bırak mekanizmasına sahip bu tek butonu büyük ustalıkla kullanmanız gerekiyor.

Mixed Martial Arts (MMA)’dan esinlenerek hazırlanan UFB 2 oyunu, Windows Phone platformundaki en iyi kafes dövüşü oyunu.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UFB 3 - Ultra Fighting Bros

    UFB 3 - Ultra Fighting Bros, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir dövüş oyunudur.
  • Fit the Fat 2

    Fit the Fat 2, obez genci zayıflatmaya çalıştığınız bir spor oyunu.
  • Touchgrind Skate 2 APK

    Touchgrind Skate 2 APK kaykay oyunu ancak parmakla oynanan daha eğlenceli sürümü. Mobildeki en iyi parmak kaykayı oyunu Android için ücretsiz!
  • Perfect Kick 2

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir futbol oyunu
  • Epic Skater 2

    Mobildeki 100MB altı en eğlenceli kaykay oyunu
  • Shred! 2 - Freeride MTB

    Kendinizi özgür hissedebileceğiniz bir bisiklet sürme oyunu
  • Athletics 2: Winter Sports

    Tüm kış sporları tek bir oyunda
  • Kafa Topu 2 APK

    Kafa Topu 2 APK, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz online futbol oyunu.