Ultimate MotoCross 4

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
179 TOPLAM İNDİRME

Nefes kesen motosiklet yarışlarına katılın.

Ultimate MotoCross 4, Android telefonunuza ücretsiz indirip kuruş harcamadan keyifle oynayacağınız motosiklet yarışı oyunu. Görsel açıdan “daha kaliteli olabilirdi” dedirten grafiklerle bizleri karşılayan motokros yarış oyununda birbirinden zorlu 5 oyun modu yer alıyor.

Android cihazınızda para harcamadan oynayabileceğiniz aynı zamanda ufak boyutlu olacak kolay kontrollü bir motosiklet yarış oyunu arıyorsanız Ultimate MotoCross’u tavsiye ederim.

Grafikleri günümüz oyunlarının biraz gerisinde ancak oynanış tarafında kalitesini ortaya koyuyor. Oyunda direkt oynanabilir 5 moda değinmem gerekirse; Kariyer modunda en iyi motosiklet yarışçılarına meydan okuyor, liderler tablosunda ilk 3’e girmeye çalışırken; Zaman Süreli modda kendi rekorunuzu kırmaya çalışıyorsunuz. Fight modunda yarışı sadece tek bir oyuncu tamamlayabiliyor. Superbike moduna geçtiğinizde de asfalt pistte ne kadar iyi olduğunuz ölçülüyor.

Erkan Calp

Ultimate MotoCross 4

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
42.4 MB DOSYA BOYUTU

Motosiklet yarışlarına katılıyoruz.

Ultimate MotoCross 4, iPhone ve iPad’de oynanabilen en iyi grafiklere sahip motosiklet yarışı oyunu olmasa da en zevkli oynanış sunanı diyebilirim. Grafiklerin kalitesi günümüz oyunlarının çok az gerisinde olsa da 5 oyun modunun yer alması oyunu kurtarıyor. Ücretsiz ve ufak boyutlu olmasıyla da 16GB iOS cihaz kullanıcılarını kendisine çekiyor.

Mobildeki motosiklet, motokros yarışları arasında en iyilerden biri olarak gösterebileceğim Ultimate MotoCross’da dilediğinizden başlayabildiğiniz 5 mod yer alıyor. En iyi motosiklet yarışçılarının liderler sıralamasında ilk 3’e girebilmek için mücadele ettiği Career, dünyanın en iyileriyle yarıştığınız Duel, kendi rekorunuzu kırmaya çalıştığınız Time Attack, sadece 1 oyuncunun bitiş çizgisini görebildiği Fight ve asfalt pistte yarışa girdiğiniz Superbike modu sizler bekliyor.

Grafik kalitesinden müziklere, zorluk düzeyinden kontrol sistemine her şeyi ayarlayabildiğiniz motosiklet yarış oyununu kesinlikle görmelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MXGP Motocross Rush

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir yarış oyunu
  • Motocross Offroad : Multiplayer

    Tek kişilik ve çok oyunculu oynanabilen motosiklet yarışı oyunu
  • Stickman Motocross

    Stickman Motocross, siyah beyaz görsellere sahip fizik tabanlı sonsuz yarış oyunu.
  • RMX Real Motocross

    Gerçekçi Motocross'da inanılmaz bir motor deneyimine hazır olun.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Drifty

    Sevimli grafikleriyle süper eğlenceli drift yarış oyunu
  • Stickman Racer: Survival Zombie

    Zombi temalı harika bir mobil yarış oyunu
  • HD Sokak Yarışı APK

    HD Sokak Yarışı APK, harika grafiklere sahip hızlı araba yarışı oyunu. Street Racing HD APK, online araba yarışı oyunları sevenlere tavsiyedir.