Ultimate Parking Simulation

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
175 TOPLAM İNDİRME

Ultimate Parking Simulator, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir simülasyon oyunudur.

Ultimate Parking Simulator, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir simülasyon oyunudur. Park becerilerinizi ortaya çıkaran oyunda zorlu anlar yaşıyorsunuz.

Gerçekli sahnelere ve harika kontrollere sahip bir park etme simülasyonu olarak karşımıza çıkan Ultimate Parking Simulator'da zevkli zamanlar geçiriyor ve sürüş becerilerinizi ortaya koyuyorsunuz. Gerçeğine oldukça yakın bir deneyim sunan oyunda 16 farklı arabadan birisini kullanabiliyor ve şehrin her noktasını gezebiliyorsunuz. Eşsiz bir park etme simülasyonu olarak nitelendirebileceğimiz Ultimate Parking Simulator'da yer alan 100'den fazla zorlu bölümü geçmeye çalışıyorsunuz. Farklı hava şartlarının, gerçekçi arabaların ve zorlu görevlerin yer aldığı oyunda çok eğleniyorsunuz. Yumuşak geçişlere sahip oan oyunda gerçek bir araba sürüyormuş gibi hissediyorsunuz. Oyunda ilerlemek için sizin için seçilen park bölgesine aracınızı mükemmel bir şekilde park etmelisiniz.


Can sıkıntınızı alacak ve size gerçek bir araba sürme deneyimi sunacak olan Ultimate Parking Simulator'daki renkli grafikler ve eğlenceli sesler de sizleri bekliyor. Araba sürmekten zevk alıyorsanız eğer bu oyunu mutlaka denemelisiniz. Ultimate Parking Simulator oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Ultimate Parking Simulation

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
252 MB DOSYA BOYUTU

Ultimate Parking Simulator, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir simülasyon oyunudur.

Ultimate Parking Simulator, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir araba park etme simülasyonu olarak karşımıza çıkıyor. Gerçekçi sahnelerin yer aldığı oyunda eğlenceli vakitler geçiriyorsunuz.

Eşsiz sürüş deneyimi sunan bir oyun olarak karşımıza çıkan Ultimate Parking Simulation'da araba sürüyor ve belirlenmiş alanlara park yapıyoruz. Gerçekçi sürüş deneyimi sunan ve gerçekçi bir şehir ortamında geçen oyunda farklı arabalar kullanabiliyor ve zorlu görevlerin üstesinden gelebiliyorsunuz. Şehrin her noktasında serbest bir şekilde dolanabiliyor ve arabanızı park edebiliyorsunuz. 100'den fazla zorlu bölüme sahip olan oyunda işiniz oldukça zor. Can sıkıntınızı giderecek ve sizi eğlendirecek olan Ultimate Parking Simulation'u iyi bir şekilde oynayabilmek için sürüş yeteneklerinizin iyi olması gerekiyor. Oyunda yapmanız gereken tek şey aracınızı en iyi şekilde park etmek. Kolay oynanışı ve sunduğu gerçekçi deneyim ile Ultimate Parking Simulation sizleri bekliyor.

Renkli grafiklerin ve eğlenceli ses efektlerinin yer aldığı oyunda çok eğleniyorsunuz. Araba sürmekten zevk alan biriyseniz bu oyun en çok sizin hoşunuza gidecek. Ultimate Parking Simulation oyunun sakın kaçırmayın. Ultimate Parking Simulator oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Xdrive Cars Simulation

    Xdrive Cars Simulation, mobil cihazlarınız üzerinde araba sürmek istiyorsanız ücretsiz olarak oynayabileceğiniz başarılı ve eğlenceli bir oyun.
  • Blendy! - Juicy Simulation

    Eşsiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Truck Simulation 16 APK

    Truck Simulation 16 APK Android oyununda gerçek kamyonlarla Avrupa yollarında son sürat yolculuk yapıyorsunuz. Kamyon simülatörü sınırsız sürüş keyfi sunuyor.
  • Truck Simulation 19

    Tır yolculuklarınızla dünyaya açılın.
  • Speed Parking 5D

    Speed Parking 5D araba park etme oyunlarından hoşlanan herkesin deneyebileceği ortalama seviyede bir simülasyon oyunudur.
  • Quadcopter Parking Simulator

    Quadcopter Parking Simulator, Android cihazlarda gerçekçi sürüş keyfi yaşayacağınız bir simülasyon oyunudur.
  • 3D Garbage Truck Parking

    3D Garbage Truck Parking Game, simülasyon oyunlarından hoşlanan Android kullanıcılarının denemesi gereken yapımlardan biri.
  • Asphalt Parking 3D

    Asphalt Parking 3D keyifli bir simülasyon oyunu denemek isteyenlerin göz atması gereken bir yapım.