Ultimate Tennis Revolution

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Ultimate Tennis Revolution, Android platformunda en iyi grafiklere, oynanışa sahip ücretsiz tenis oyunu.

Ultimate Tennis Revolution, mobil platformda en iyi grafik ve fizik motoruna sahip tenis oyunu. Oyuncuların hareketlerinden tenis kortlarının modellemesine her şey on numara. Üstelik indirmesi de oynaması da ücretsiz.

Android telefonunuzda gerçek kişilere karşı oynayabileceğiniz kaliteli bir tenis oyunu arıyorsanız Ultimate Tennis Revolution’ı öneririm. Mobilde 10 milyondan fazla kez indirilen tenis oyununun yeni sürümünde sadece grafiklere dokunulmamış; oyuncuların animasyonları da elden geçirilmiş. Motion Capture teknolojisi kullanılarak geliştirilmiş ki bunu daha menüde oyunculara göz atarken anlıyorsunuz.

Seriyle ilk kez tanışanlar için kısa süreli bir antrenman bölümünün ardından turnuvalara sokan oyunda rakipleriniz yapay zeka değil; sizin kadar iyi oynayan gerçek kişilerden oluşuyor. Bu açıdan eğitim bölümünü kesinlikle atlamamanızı tavsiye ederim. Kendinizi hazır hissettiğinizde maçlara çıkın. PvP Arena modunda mücadele etmek gerçekten zor. Unutmadan, oyunda seçebildiğiniz birçok tenis oyuncusu var ancak turnuvalarda başarı elde etmeniz durumunda oyuna katılıyorlar. Her tenis oyuncusunun kendine özel atış şekli, oynanış stili var.

Erkan Calp

Ultimate Tennis Revolution

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
279 MB DOSYA BOYUTU

Ultimate Tennis Revolution, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilir tenis oyunu.

Ultimate Tennis Revolution, iPhone ve iPad’de oynadığım en iyi tenis oyunu. Motion Capture teknolojisi kullanılarak geliştirildiğinden tenis oyuncularının hareketleri oldukça gerçekçi. Grafik kalitesi olarak ta diğer tenis oyunlarının çok ötesinde.

Hem telefon hem de tablette keyifli oynanış tenis oyununun iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılması şaşırtıcı. Özel teknikler kullanılarak geliştirildiğinden diğer tenis oyunlarıyla kıyaslanmayacak seviyede. Zaten 10 milyon indirmeye ulaşmasıyla bunu gösteriyor. Oyuna geçecek olursam; PvP Arena modunda gerçek kişilere karşı mücadele ediyorsunuz. Turnuvalar elbette ödüllü. Maç kaybetme lüksünüz yok; tüm maçları almalısınız.

Oyuna ilk başladığınızda öncelikle eğitim aşamasından geçiyorsunuz. Oyuncunuzu nasıl kontrol edeceğinizi, nasıl servis atacağınızı, atışları nasıl karşılayacağınızı öğrendiğiniz antrenman bölümü geçerseniz turnuvalara katılmaya hak kazanıyorsunuz. Bu noktada karakter seçim ekranında oyuncuların özelliklerine dikkat etmeniz gerektiğini söylemek istiyorum. Çünkü her oyuncunun farklı bir stili var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tennis Stars: Ultimate Clash

    Tennis Stars: Ultimate Clash: Günlük oynanabilecek spor oyunu
  • Ultimate Tennis

    Ultimate Tennis zengin içeriğe ve güzel grafiklere sahip bir rol yapma oyunudur
  • Table Tennis 3D

    Table Tennis 3D, 10'dan fazla ülkede en iyi spor oyunları arasında olmayı başarmıştır.
  • Tennis Arena

    Tennis Arena ile mobil cihazınızda tenis maçları yapabileceksiniz.
  • Wrestling Revolution APK

    Wrestling Revolution APK, Android telefonda dövüş oyunları oynayanlar için tavsiyemizdir. Wrestling Revolution 3D APK, en çok oynanan güreş oyunları arasında.
  • Sumo Wrestling Revolution 2017

    Sumo Wrestling Revolution 2017, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz sumo güreşi oyunu.
  • Hit Tennis 3

    Hit Tennis 3, Android platformunda ücretsiz kategorisinde en popüler tenis oyunlarından biri.
  • Motion Tennis

    Motion Tennis, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tenis oyunudur.