Ultra Drift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Ultra Drift, kuşbakışı kamera açısıyla oynanan oldukça zevkli bir Android drift oyunu.

Ultra Drift, klasik drift yarışı oyunlarını çocukluğumuzun raylı sistemli araba yarışlarıyla birleştiren eğlence dozu yüksek bir Android oyunu. Hem telefon hem de tabletlerde rahat bir oynanış sunan drift oyununda daracık bir pistte arabamızı kaydırmanın zorluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Tamamen ücretsiz indirebildiğimiz ve oldukça ufak boyutlu olmasıyla cihazımızda fazla yer kaplamayan oyunda mini arabamızla kendi başımıza drift yarışlarına katılıyoruz.

Çocukluğumuzun raylı sistemli pistlerini andıran oldukça dar bir pistte mini arabamızla drift yapıyoruz; daha doğrusu yapmaya çalışıyoruz. Çünkü hem pist hem de arabımız küçük olduğundan drift yapmak biraz zor. Neyse ki bu zorluğunu bir nebze ortadan kaldırmışlar. Dönemeçlere konumlandırılmış objeler kolay drift yapmamıza olanak tanıyor ancak yine de çok kolay diyemeyiz. Arabamızı kaydıran objeler – pist çok dönemeçli yapıda olduğundan - çok sık eklenmiş ve birini kaçırma gibi bir lüksümüz yok. Aksi halde sil baştan başlıyoruz.

Yüksek puan yapıp diğer drift yarışçılarının arasına girmekten başka bir amacımızın olmadığı oyunda oynanış kuşbakışı kamera açısından gerçekleşiyor. Arabamız kendi kendine yol alıyor; biz sadece gerekli noktalarda müdahale edebiliyoruz ki drift yapmak için tek yapmamız gereken dokunmak. Arabanın kontrolü tamamen elimizde olsa idi çok daha zor dolayısıyla eğlenceli bir drift oyunu olabilirdi diye düşünüyorum.

Klasik yüksek kalitede görseller ve gerçeğe yakın oynanış sunan drift yarışı oyunları yerine görselleri düşürülmüş ancak eğlence düzeyi artırılmış, nostalji yaşayacağınız Ultra Drift oyununu tüm drift canavarlarına tavsiye ederim.

Erkan Calp

Ultra Drift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Ultra Drift, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz hem düşük boyutlu hem zevkli bir drift oyunu.

Ultra Drift, iPhone ve iPad cihazımıza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz görsel seviyesi düşük eğlenceli düzeyi yüksek bir drift yarışı oyunu. Hem görsel hem de oynanış olarak klasik drift yarışı oyunlarının dışına çıktığımız oyunda çocukluğumuzun raylı sistemlerini hatırlayan olabildiğince dar ve de girintili çıkıntılı pistte drift yapmanın zorluğunu yaşıyoruz.

Görsel açıdan zayıf oynanış olarak tatmin eden oyunlara sıcak bakıyorsanız drift yeteneğinizi konuşturabileceğimiz Ultra Drift oyununu beğeneceğinizi düşünüyorum. Araba ve pistimizi tepeden gösteren drift oyununda tek başımıza yarışıyor gibi görünsek te aslında amacımız en iyi drift yarışçıları arasına girebilmek.

Oyun oynanış itibarıyla benzerlerinden oldukça farklı diyebilirim. Eski raylı sistemleri anımsatan bir pistte mini arabamızla drift yapmaya çalışıyoruz. Ancak arabamızın kontrolü tamamen elimizde değil. Sadece dönemeçlerde basit dokunma hareketiyle müdahale ederek driftimizi yapıyoruz. Bunu yapmak basitmiş gibi görünse de öyle olmadığını oyuna giriş yaptığınızda anlıyorsunuz. Drift yapabilmek için döndüğümüz noktalara yerleştirilen nesnelerden yardım alıyoruz. Arabamız bu nesnelerin yanına geldiğinde ekrana dokunmamız yeterli olsa da birini bile atladığımızda oyunu kaybediyoruz.

Ne arkadaşımızla ne de başka bir oyuncuya karşı oynama seçeneği sunmayan başka bir deyişle kendi başımıza yarışmamıza izin veren drift oyunu kısacası öğrenmesi basit ustalaşması zor bir oyun olmuş. Klasiğin dışına çıkmak isteyenlere tavsiye ederim.

Erkan Calp

Ultra Drift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Ultra Drift, Windows Phone telefonunuzda kuşbakışı kamera açısından oynayabileceğiniz keyifli bir drift oyunu.

Ultra Drift, çocukluklarında raylı sistemler üzerinde araba yarıştırmaktan keyif alan herkesin iki kat zevk alacağını düşündüğüm bir drift yarışı oyunu ve Windows Phone platformunda da bulunarak bizleri oldukça şaşırtan yapımlar arasında.

Yüksek kalitede görseller ve gerçeğe yakın drift yapma keyfi sunmamasına rağmen ilginç bir şekilde bağımlılık yapan Ultra Drift aslında konsept olarak One Tap Drift oyununa oldukça benziyor. Mini arabamızı ve pisti kuşbakışı kamera açısından görüyoruz. Arabamızı art arda kaydırarak puanları topluyor ve en iyi drift yarışçıları arasına katılmak için uğraş veriyoruz. Oynanıştaki farklılık ise drift yapma esnasında ortaya çıkıyor. Mini arabamızla drift yapmanın tek yolu dönemeçlere yerleştirilmiş nesnelerden yardım almak. Oldukça sık dizilmiş bu objeleri her gördüğümüzde ekrana dokunmamız gerekiyor. Bu noktada oyunun basit olduğu kanısına varabilirsiniz ancak değil. Sürekli olarak drift yapma durumunda olduğunuzdan bu nesneleri hiç atlamamanız gerekiyor. Bir tane es geçtiğinizde kaybetmiş sayılıyorsunuz.

Klasik drift oyunlarından tamamen farklı bir yapıda tasarlanmış Ultra Drift oyununda farklı modlar yer almıyor. Bu noktada “Hep aynı pistte kendi kendime yarışmak ne kadar keyif verebilir, bağlayıcı olabilir?” sorusunu sorabilirsiniz ancak oyuna giriş yaptığınızda bunu düşünmüyor, yansanız da ısrarla sil baştan başlıyorsunuz.

Ultra Drift Özellikleri:

  • Sonsuz koşu tarzında hazırlanmış bir drift oyunu
  • Basit ve eşsiz kontrollerle alışması kolay ustalaşma zor oynanış
  • Basit ancak göze hoş gelen görseller
  • En iyiler listesi
  • Puanı Facebook'ta paylaşma
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Absolute Drift

    En iyi drift yarışçıları bu oyunda
  • Sling Drift

    Tek parmakla oynanan drift yarış oyunu
  • Snow Drift

    Drift yaparak karları temizleyin.
  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.
  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • Drift Zone 2

    Ufak boyutlu kaliteli grafiklere sahip drift yarış oyunu
  • Drift Max World

    Mobildeki en iyi drift yarış oyunu!
  • Cliff Drift

    Telefonu fırlattıracak derecede zor drift yarış oyunu