Umbrella Reminder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
141 TOPLAM İNDİRME

Umbrella Reminder ile yağmurlu günlerde şemsiyenizi almayı hatırlayabilirsiniz.

Umbrella Reminder yağmurlu günlerde şemsiyenizi unutmanıza son verecek ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

İşe giderken, okula giderken veya evden çıkarken hava durumuna bakacak zaman bulamayabilir, acelemizden ötürü şemsiyemizi almayı unutabiliriz. Fakat günün ilerleyen saatlerinde başlayan yağmur sebebiyle ciddi anlamda ıslanarak hayattan bezebiliriz. İşte bu gibi durumlarda Umbrella Reminder bize oldukça yardımcı olacak bir şemsiye hatırlatıcısı olarak karşımıza çıkıyor.

Umbrella Reminder temel olarak hava durumunu takip eder ve bize yağmur ihtimali olan günlerde şemsiye almamızı bildirimler aracılığıyla hatırlatır. Uygulamanın güzel yönü bu bildirimleri kişiselleştirmemize imkan tanımasıdır. Umbrella Reminder günün hangi saati bu bildirimleri alacağımızı belirlememize olanak sağlarken hangi tip hava durumunda bildirimin alınacağını belirleyebiliyor. Dilersek yağmurda, dilersek güneşli veya karlı havada şemsiye bildirimi alabiliriz. Bunun yanında şehir seçebiliyor, internet bağlantı şeklini sadece WiFi olarak belirleyebiliyoruz. Google hava durumu altyapısını kullanan Umbrella Reminder eğer yağmurda ıslanmaktan nefret ediyorsanız size yararlı olabilecek bir Android uygulamasıdır. 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Easy Reminder

    Easy Reminder, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde dilediğiniz özel zamanlara hatırlatıcılar ekleyerek önemli işlerinizi ve görüşmelerinizi asla unutmazsınız.
  • Reminder for CM Launcher

    Reminder for CM Launcher, adından da anlayacağınız üzere CM Launcher kullanıcılarının yararlanabileceği ücretsiz bir hatırlatma uygulaması.
  • Umbrella Jump

    Umbrella Jump mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu.
  • Water Drink Reminder

    Water Drink Reminder, su içmeniz gereken zaman geldiğinde sizi uyaran önemli ve yararlı bir Android sağlık uygulaması.
  • To Do Reminder

    To Do Reminder, yapılacaklar listeleri hazırlayarak bu yapılacak etkinlikler için hatırlatıcılar ekleyebileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Lady Pill Reminder

    Android için hap takibi uygulamasıdır.
  • Drink Water Reminder

    Gün içinde su içmeyi unutuyorsanız, Su İçme Hatırlatıcısı uygulamasını tavsiye ederiz.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.