Underworld Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
150 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Underworld Empire kart oyunu dinamiklerine sahip olan ve tamamen ücretsiz olarak indirilebilen keyifli bir çete kurma oyunudur.

Underworld Empire özellikle kaliteli görselleriyle dikkat çeken bir oyun. Daha çok kart oyunu havasında ilerleyen oyunda kendimizi acımasız çetelerin arasında buluyoruz. Sokak çeteleri, mafyalar, uyuşturucu ve silah kaçakçılarına karşı mücadele ettiğimiz Underworld Empire’da kendi imparatorluğumuzu kurmak için çete kurmamız ve düşman çeteleri yok etmemiz gerekiyor.

Oyunda yer alan özellikler;

  • 100’den fazla benzersiz obje
  • Onlarca farklı silah ve saldırı aracı
  • Geliştirilebilir kişisel özellikler
  • Karakterler için giyilebilir envanter çeşitleri

Oyunda çetemizde bulunan karakterleri dilediğimiz gibi kişselleştirebiliyoruz. Farklı karakterlerin farklı özellikleri var; çetemizi kurarken bunu da göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Örneğin karşımıza çıkan bir düşmanı yenebilmek için o karakterin zayıf noktasını hedef alabilecek bir çete üyesi seçmemiz gerekiyor. Bu sayede ilerleyerek kendi kurallarımızı koyduğumuz bir imparatorluk kuruyoruz. 80 oyuncuya kadar destek sunan bu imparatorlukta herkese düşen bir görev var.

Bu tarz oyunlarda sık sık denk geldiğimiz türden boss fight’lar da oyunda es geçilmemiş. Oyun esnasında karşımıza çıkan bu düşmanlar kolay kolay harcanmıyor. Eğer siz de kart oyunu oynamaktan keyif alıyorsanız Underworld Empire’ı denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

Underworld Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
41.8 MB DOSYA BOYUTU

Underworld Empire tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir çete kurma oyunudur ve temel olarak kart oyunu havasında ilerlemektedir.

Underworld Empire iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir oyundur. Oyunda uyuşturucu çeteleri, mafyalar, sokak savaşçıları ve silah kaçakçıları arasında mücadele eden bir karakteri canlandırıyoruz. Oyunda birebir aksiyon sahneleri yok. Daha çok kart oyunu havasında ilerliyor ve dinamikler de buna göre tasarlanmış.

Oyunda kendi çetemizi kurabiliyoruz. Çetemize alabileceğimiz çok sayıda eleman var ve bunların hepsi farklı karakteristik özelliklere sahip. Bu karakterilere silahlar, arabalar ve dahasını verebiliyoruz. Kendi imparatorluğumuzu kurabilmek için en güçlü çeteye sahip olmamız gerekiyor çünkü rakiplerimiz küçümsenecek gibi değil.

Başta da belirttiğim gibi oyun kart oyunu havasında ilerlediği için çok fazla görsel şölen yok. Fakat belirtmem gerekiyor ki oyundaki çizimler ve modellemeler bir harika. Bu tarz oyunlarda artwork çok önemli olduğu için üreticiler bu konuda iyi iş çıkarmak zorunda. Görünüşe bakılırsa Underworld Empire’ın yapımcıları da bunu es geçmemişler. Özet olarak çok fazla aksiyon sahnesi olmasa da güzel bir oyun olarak öne çıkıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Batman: Arkham Underworld

    Batman: Arkham Underworld mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Batman oyunudur
  • Underworld: The Shelter

    Nükleer ile harap edilmiş dünyada hayatta kalın.
  • 300: Rise of an Empire

    300: Rise of an Empire destansı bir aksiyon oyunudur.
  • Vendetta Crime Empire 3D

    Vendetta Crime Empire 3D, yasaları görmezden gelerek şehirde sürekli suç işlerek aksiyona dahil olacağınız heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Epic Empire: A Hero's Quest

    Epic Empire: A Hero's Quest, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz heyecan ve aksiyon dolu bir savaş oyunudur.
  • Underworld

    Underworld, Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları filmi öncesi yayınlanan vampir kurt adam oyunu.
  • Empire Run

    Empire Run, platform koşu oyunlarına yeni bir boyut kazandırabilecek düzeyde kaliteli bir yapım.
  • Empire vs Orcs

    Empire vs Orcs adlı Android oyununda imparatorluğu kurtarmak için Orcları yenmeye çalışacağız.