US Mafia Robbery Crime Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME

US Mafia Robbery Crime Escape mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

US Mafia Robbery Crime Escape oyunculara bolca aksiyon sunan ve vakit öldürmenizi sağlayan bir mobil oyun olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan US Mafia Robbery Crime Escape'de hükümet tarafından görevlendirilen gizli bir ajanın yerine geçiyoruz. Bize verilen görev ise hapisteki suçluların güvenini kazanarak aralarına katılmak. Hedefimiz ise ülkedeki yasadışı işlerden sorumlu olan mafya babasını ortadan kaldırmak. Bu iş için hapisteki suçlularla iyi ilişki kurmamız gerekiyor.

US Mafia Robbery Crime Escape'de ilk olarak hapisten kaçmamız gerekiyor. Bu iş için hapishanede gardiyanları ve özel eğitimli bekçi köpeklerini atlatmaya çalışıyoruz. Mafya üyelerinin güvenlerini kazanmak için de soygunlara katılıyoruz. Bu da oyunda bolca silahlı çatışmya gireceğimiz anlamına geliyor.

US Mafia Robbery Crime Escape çok parlak bir oyun değil, oyunun oynanış ve grafik anlamında zayıf kaldığı söylenebilir. Yine de suç hikayelerini seviyorsanız US Mafia Robbery Crime Escape'e göz atabilirsiniz. Eğer eski bir Android cihaza sahipseniz US Mafia Robbery Crime Escape bu cihazınızı yormadan çalışacaktır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mad City Mafia Robbery Master

    Mad City Mafia Robbery Master mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • NY Police Battle Bank Robbery Gangster Crime

    Soyguncuları durdurmaya çalışacağız.
  • City Crime: Mafia Assassin

    City Crime, Android cihazları üzerinde safkan bir aksiyon oyunu denemek isteyenlere hitap ediyor.
  • Mafia Crime War

    Mafia Crime War, bir mafya babasının yerine geçtiğiniz stratejik kart oyunu. Mafia Crime War, Android Google Play'de!
  • Prison Escape Gangster Mafia

    Prison Escape Gangster Mafia'da, masum bir mahkum olarak girdiğiniz bu hapishaneden kaçmak ve özgürlüğünüzü tekrardan elinize almanız gerekiyor.
  • Robbery Bob 2 APK

    Robbery Bob APK, en çok oynanan hırsızlık oyunu. Robbery Bob 2 APK Android oyunda evlenme planı yapan bir hırsıza yardım ediyorsunuz.
  • Less Angels Crime

    Less Angels Crime mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Mad City Crime

    Mad City Crime açık dünya tabanlı bir mobil aksiyon oyunudur