USB Virus Scan

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
90,508 TOPLAM İNDİRME
3.77 MB DOSYA BOYUTU

USB Virus Scan ile bilgisayarınızı harici bellekler yoluyla bulaşan tehditlere karşı koruyabilirsiniz

USB Virus Scan bilgisayarınızı taşınabilir bellekler yoluyla bulaşan tehditlere karşı korumanıza yardımcı olan kapsamlı bir antivirüs programıdır.

USB belleklere özel olarak tasarlanmış program herhangi harici bir usb cihaz takıldığında öncelikle cihazı tarar, sonrasında bulunan tehditleri bloklayıp kaldırarak sisteminizi korur. Ayrıca sürücünün çift tıkladığınızda açılmasını engelleyen autorun virüsünü tespit edip durumu düzeltebilen program oldukça kapsamlı bir koruma sunmaktadır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Autorun Shortcut USB Virus Remover

    Autorun Shortcut USB Virus Remover ile USB belleklerinizdeki virüsleri temizleyebilirsiniz
  • USB Virus Remover

    USB Virus Remover ile harici belleklerinizdeki virüslerden kurtulabilirsiniz
  • Autorun, .lnk,shortcut,etc usb virus remover

    Autorun, .lnk,shortcut,etc usb virus remover ile
  • JBM USB Virus Cleaner

    Bilgisayarınıza USB flaş disklerden bulaşabilecek olan Autorun virüslerine karşı kullanabileceğiniz ücretsiz bir güvenlik programı.
  • Thriller Virus Remover

    Ufak boyutuyla dikkat çeken bu virüs silme programı, USB belleklerdeki rahatsız edici kısayolları ve zararlı yazılımları yok ediyor.
  • Mail Scan

    Mail Scan elektronik postalarınızı; virüs, trojen ve casus yazılımlardan koruyan ve e-maillerinize gelebilecek olan trojen ve virüsler yoluyla bilgisayarınıza gelebilecek her türlü virüsü engeller.
  • Kaspersky Security Scan

    Kaspersky Security Scan, en son güvenlik tehditlerini tespit edebilen, rapor sunan ve önerilerde bulunan ücretsiz bir uygulamadır.
  • Farbar Recovery Scan Tool

    Farbar Recovery Scan Tool, bilgisayarınızın Windows kayıt defterini diğer Windows bileşenlerini tarayarak zararlı ve istenmeyen dosyaları tespit edebilen başarılı ve basit bir program.