Ütopya

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5,679 TOPLAM İNDİRME

Dünyanın en zor yarışması Ütopya'nın canlı yayınları izleyebilmek için geliştirilmiş mobil sürümü kullanıcıları çok sevindirecek. Uygulama sayesinde 7 gün 24 saat Ütopya'yı izleyebilirsiniz.

Şüphesiz Ütopya dünyanın en farklı ve en zor yarışması olarak kabul ediliyor. Acun Ilıcalı’nın Türkiye için yapımcılığını üstlendiği yarışma programı 2014 Kasım ayında yayına başlayacak. 

Başvurular sonucunda seçilen 15 yarışmacı medeniyetten yoksun bir bölgede kendi hallerine bırakılacak ve yarışmacılar banyosu dahi olmayan bu mekanda aylarca yaşamaya çalışacaklar. Dışarıdan hiçbir şekil yardım alamayacaklar ve onlara verilen imkanların dışında başka hiçbir şey kullanamayacaklar. Dünyanın en zor yarışmasına katılan insanlar aylar süren bu macerada hayatlarının en zor dönemini geçirecek olabilirler. Yarışmanın hayli zor olması ve Türkiye'de daha önce görülmemiş bir formatı bünyesinde barındırması Türk halkının oldukça ilgisini çekti.

Ütopya belirli saatlerde televizyondan yapılan özel bölüm ile takip edilebilecek. Televizyonla yetinmeyenler için ise internet sitesi üzerinden Premium paket alarak 7 gün 24 saat Ütopya'yı canlı olarak izleyebileceksiniz. Yapımcı, üyelerin canlı yayınları kolaylıkla izleyebilmesi için her platforma uygun mobil uygulama tasarlattı. Gelişmiş tasarımı ve kullanışlı arayüzüyle şimdiden onlarca kez indirilmiş olan uygulama kısa sürede binlerce kullanıcıya ulaşacak. Canlı yayınların yanı sıra tekrar bölümleri, özel videolar ve çeşitli rozetlere de Ütopya'nın mobil uygulamasıyla ulaşabilirsiniz.

Uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz fakat yapımcı canlı yayınları izleyebilmek için ücretli olarak kullanıcı paketi almayı zorluyor.

Uğur Sağlam

Ütopya

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
382 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Ütopya yarışmasını 7/24 canlı olarak izleyebileceğiniz iOS işletim sistemine sahip olan cihazlar için mobil uygulaması.

Dünyanın en zor yarışması Ütopya heyecan ve aksiyonu bir arada barındırıyor. Türk televizyonlarında görmeye alışkın olmadığımız bir tarzda formata sahip olan bu yarışma şimdiden ilgi odağı oldu. Milyonlarca kişinin takip ettiği Ütopya'nın en can alıcı noktası 7 gün 24 saat canlı yayın ile izlenebiliyor olması. Evet yanlış duymadınız mobil uygulamalar ve internet sitesi yardımıyla 15 yarışmacının ne yaptığını an ve an takip edebileceksiniz.

Şu anda ücretsiz bir şekilde canlı olarak izlenebilen Ütopya kısa bir süre sonra ücretli hale getirilecek. Mobil uygulamasına hiç bir ücret ödemeden sahip olabileceksiniz ama canlı olarak Ütopya yarışmasını takip etmek isterseniz Premium paket olarak belirtilen üyelik özelliğini satın almanız gerekiyor. Premium paket aldıktan sonra yüksek kalitede 360 derece dönebilen ekran sayesinde istediğiniz gibi Ütopya'nın medeniyetten uzak bölgesini izleyebileceksiniz. Gece ve gündüz fark etmeden yarışmacıların neler yaptığını ve nasıl beslendiklerini öğrenebileceksiniz.

Canlı yayınların yanı sıra mobil uygulamayı kullanarak hazırlanan özel videoları ve kaçırdığınız bölümleri de izleyebilirsiniz. Uygulamayı hemen ücretsiz bir şekilde indirerek iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonunuzdan Ütopya hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

 

Uğur Sağlam

Ütopya

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,407 TOPLAM İNDİRME

Dünyanın en zor yarışması Ütopya'yı Windows Phone uygulamasını kullanarak canlı bir şekilde izleyebilirsiniz.

Windows Phone gelişmiş bir mobil işletim sistemi. Gün geçtikçe geliştiricilerin yoğunlaştığı bu işletim sistemine Ütopya'da katıldı. Ütopya dünyanın en zor yarışması ve Türkiye'de de Kasım ayında yayına başlayacak. Hollanda merkezli olan bu yarışma formatı daha Türk televizyonlarında yayınlanmadan mobil uygulamalarını ve üyelik paketlerini hazırlayan Acun Medya, canlı yayınlar için de oldukça iddialı gözüküyor.

Bildiğiniz üzere Ütopya adlı yarışma programı internet üzerinden ve televizyon üzerinden yayınlanacak. Televizyonda canlı olmayacak özel bölümler yayınlanırken bu mobil uygulamalar sayesinde internet üzerinden 15 yarışmacıyı da canlı olarak izleyebileceksiniz. 7 gün 24 saat kesintisiz olarak yüksek kalitede canlı yayın yapmayı planlayan Acun Ilıcalı, canlı yayını izlemek isteyenlerden bir miktar ücret alacak. 30 Kasım'a kadar ücretsiz olarak Ütopya'yı izleyebileceksiniz ama Aralık ayından itibaren Premium paket almadan canlı yayınları izlemeniz mümkün olmayacak. Ayrıca canlı yayını izlerken kamera kontrolleri tamamıyla sizin elinizde olacak.

İnternet sitesi için hazırlanmış özel videolara, televizyonda yayınlanmayan kliplere ve yarışmacıların tüm bilgilerine Ütopya'nın Windows Phone uygulaması ile ulaşabilirsiniz. Uygulamayı hemen sağ taraftan Tamindir aracılığıyla ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Evolution 2: Battle for Utopia

    Ütopya gezegeni için savaşın!
  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Roku

    Roku kanalı ile film listenizi özelleştirin.
  • Stick with Android

    Stick with Android, Android platformuna bağlılığınızı gösterebileceğiniz eğlence uygulaması.
  • tvtag - formerly GetGlue

    Android cihazlar için eğlence aktiviteleri takip etme uygulaması.