Vandals

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Vandals, Windows tabanlı bilgisayarlar üzerinde oynanabilen bir strateji oyunudur.

Vandals, Steam ve iOS üzerinden oynayabileceğiniz, farklı bir strateji ve macera oyunudur.

Vandals, aslında tam bir sızma oyunu. Karakterinizle birlikte belirli mekanlara gidiyor ve güvenlik görevlilerine yakalanmadan, görevinizi yerinize getirmeye çalışıyorsunuz. Bunu yaparken, gerçek zamanlı hareket etmek yerine, belirli hat üzerine gideceğiniz yeri seçiyor ve ona göre hareket ediyorsunuz.

Düşmanlarınızın hareketlerini çok iyi analiz ederek ilerlediğiniz ve her attığınız adımı çok iyi düşündüğünüz Vandals, basit yapısıyla dikkat çekerken, başına oturduğunuzda saatlerinizi harcadığınızı görebildiğiniz oyunlardan bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. İlk etapta 60 tane görev ve 5’ten farklı şehir tasarımıyla piyasaya sürülen yapım, umut vaat edenler arasında kendisine yer buluyor.

MİNİMUM:

İşletim Sistemi: Windows 7 x64

İşlemci: AMD Athlon II X2 245 or higher/greater

Bellek: 2 GB RAM

Ekran Kartı: AMD Radeon HD 6450 or higher/greater

ÖNERİLEN:

İşletim Sistemi: Windows 7x64

İşlemci: Intel Core2 Duo E6700 @ 2.66GHz or higher/greater

Bellek: 2 GB RAM

Ekran Kartı: GeForce GT 630 1G or higher/greater

Ramazan Tugay Kahraman

Vandals

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir bulmaca oyunu

Vandals, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz farklı bir strateji ve macera oyunudur. Birbirinden zorlu bulmacaların üstesinden gelmeniz gereken oyunda keyifli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil oyun olarak dikkat çeken Vandals, stratejik kararlar alarak ilerlemeye çalıştığınız bir oyundur. Oyunda farklı zorluktaki görevleri tamamlamaya ve düşmanlarınızı alt etmeye çalışıyorsunuz. Farklı atmosferlerde ve şehirlerde oyun deneyimi sunan Vandals'da zorlu bulmacaları da çözmeniz gerekiyor. Yüksek kaliteli grafikleri ve sürükleyici atmosferiyle dikkat çeken Vandals, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur. Belirli bir hat üzerinde ilerleyerek gideceğiniz noktaları belirlemeniz ve yüksek puanlara ulaşmanız gerekiyor. Güvenlik görevlilerine yakalanmadan belirlenen mekanlara gitmek için mücadele verdiğiniz Vandals sizleri bekliyor.

Vandals oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Vandals

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
335 MB DOSYA BOYUTU

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir bulmaca oyunu

Vandals, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli ve eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak ön plana çıkıyor. Birbirinden zorlu görevleri tamamlamanız gereken bir mobil oyun olarak nitelendirebileceğim Vandals ile işiniz bir hayli zor.

Son derece dikkatli olmanız gereken bir mobil oyun olarak karşımıza çıkan Vandals, kaliteli grafikleri ve sürükleyici atmosferiyle karşımıza çıkıyor. Telefonlarınızda mutlaka yer alması gereken bir oyun olan Vandals'da eşsiz bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Zorlu bulmacaları çözerek ilerlemeniz gereken oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Güvenlik görevlilerine yakalanmadan ilerlemeye çalıştığınız oyunda tüm görevleri tamamlamalısınız. Düşmanlarınızı da alt etmeniz gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Stratejik kararlar alarak ilerlemenizi gerektiren Vandals oyununu mutlaka denemelisiniz. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Vandals tam size göre diyebilirim. Farklı atmosferlerde ve şehirlerde oyun deneyimi sunan Vandals'da zorlu bulmacaları da çözmeniz gerekiyor.

Vandals oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dota Underlords

    Dota Underlords (İndir): Valve'dan PC oyuncularına ücretsiz online strateji oyunu
  • Company of Heroes

    Gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunu Company of Heroes.Meraklılarının beklediğine değmiş
  • Solium Infernum

    Solium Infernum ile cehennemin yeni hükümdarı kim olacak karar verin. Strateji, komplo, politika ve diploması dolu bu fantastik oyunu kaçırmayın.
  • Gears Tactics

    Gears Tactics PC İndir: Beğenilen oyun serisi Gears of War oyununun hızlı ve sıra tabanlı strateji oyunu
  • Commandos 2 - HD Remaster

    Commandos 2 - HD Remaster (PC İndir): Efsane askeri strateji oyunu tamamen yenilendi!
  • Aliens: Dark Descent

    Alien filmlerini sever misiniz? Peki strateji oyunlarını? Aliens: Dark Descent ile uzayda geçen bir taktiksel strateji oyununa merhaba deyin. 
  • Warhammer 40,000: Dawn of War

    Warhammer 40,000: Dawn of War ile benzersiz bir strateji oyunu sizleri bekliyor. 41. milenyuma kendinizi hazırlayın ve ordularınızı yönetmeye başlayın.
  • Total War: EMPIRE

    Total War: EMPIRE ile kendinizi 18. yüzyılın içindeymiş gibi hissedeceksiniz.