Vatan Bilgisayar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
400 TOPLAM İNDİRME
0.5 MB DOSYA BOYUTU

Vatan Bilgisayar, mağazalarda yer alan tüm ürünleri inceleyerek satın alabileceğiniz resmi Vatan Bilgisayar Android uygulaması.

Vatan Bilgisayar, mağazada yapılan kampanyalardan haberdar olmak, mağazada yer alan ürünler hakkında bilgi edinmek, size en yakın Batan Bilgisayar mağazasının nerede olduğunu bulmak ve daha pek çok özelliğe sahip olan ücretsiz ve resmi Android uygulaması.

Vatan Bilgisayar mağazalarına gitmeden teknolojiyi yakından takip edebilmenizi sağlayan uygulama sayesinde tüm fırsatları takip ederek ürün satın alma işlemlerini de yapabiliyorsunuz. Teknoloji mağazalarında gezinirken merak ettiğiniz ürünlerin barkodlarını okuyabilen uygulama, size aynı ürünün Vatan Bilgisayar mağazalarındaki fiyatını da öğrenmenizi sağlıyor.

Teknoloji ile yakın bir Android telefon ya da tablet kullanıcıysanız Vatan Bilgisayar cihazınızda mutlaka bulunması gereken uygulamalardan bir tanesi.

Barış YANIK

Vatan Bilgisayar

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
150 TOPLAM İNDİRME
2.7 MB DOSYA BOYUTU

Vatan Bilgisayar, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde Vatan Bilgisayar mağazasına sanal yolculuk yapmanızı sağlayan resmi ve ücretsiz iOS uygulaması.

Teknolojiyi akıllı telefon ve tabletinize taşıyan Vatan Bilgisayar uygulaması ile teknolojiyi dair tüm gelişmeleri takip edebilir, fırsatlardan haberdar olabilirsiniz. Diğer teknoloji mağazalarında bulduğunuz ürünün barkodunu uygulamaya girerek ürünün Vatan Bilgisayar’daki fiyatını öğrenebilirsiniz.

Türkiye’nin ilk teknolojisi perakende mağazasını açan Vatan Bilgisayar’ın bu ücretsiz uygulamayı kullanarak tüm ürünlerin stok durum, fiyat ve özellik bilgisini alabilir, günün fırsat ürününü ve kampanyaları takip edebilir, barkod kontrolü ile ürün bilgisine ulaşabilirsiniz. Verdiğiniz siparişi iPhone ve iPad’inizden takip edebilirsiniz. Ayrıca yakınınızdaki Vatan Bilgisayar Mağazasının yerini öğrenebiliri beğendiğiniz ürünleri Facebook, Twitter ve e-posta aracılığıyla paylaşabilirsiniz.

  • Tüm ürünlerin stok, fiyat ve özellik bilgisi
  • Günün fırsatı ve sınırlı stok kampanyaları
  • Stoklara gelecek ve en çok satılan ürünler
  • Ürün ve sipariş takibi ve 
  • Müşteri hizmetleri ürün durum takibi
Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • letgo

    letgo 2. el alım satım uygulamasıdır. İkinci el telefon, bilgisayar, laptop, araba, bisiklet, mutfak dolapları ve fazlası letgo'da! Ucuz alışveriş için hemen letgo yükleyin.
  • Clean Master APK

    Clean Master APK yükle: Android RAM temizleyici, Android telefon hızlandırma, ücretsiz Antivirüs.
  • CCleaner APK

    CCleaner APK, Android telefonu hızlandırma, temizleme, optimize etme uygulamalarının başında geliyor. CCleaner Android ücretsizdir.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.