Vault!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Vault! eğlenceli ve güzel görünen bir mobil sonsuz koşu oyunudur

Vault! basit bir şekilde oynanabilen, bir o kadar da eğlenceli olmayı başarabilen bir mobil platform oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirp oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunu olan Vault!'da birbirinden sevimli ve eğlenceli kahramanların sırıkla atlama yarışına anık oluyoruz. Kahramanlarımız bu yarışmada birinci olabilmek için en çok engeli aşmak için çabalıyorlar. Biz de onlara bu mücadele de yardımcı oluyoruz ve eğlenceye ortak oluyoruz.

Renkli, göze hoş görünen 2 boyutlu grafiklerle süslenmiş Vault!'ta temel olarak sürekli koşan ve karşısına gelen çukurların, uçurumların ve engellerin üzerinden elindeki sırık yardımıyla geçmeye çalışan kahramanları yönetiyoruz. Kahramanımız ekranda yatay olarak ilerliyor. Bize düşen görev de kahramanımız sürekli koşarken doğru zamanlamayla sırığını kullanmasını sağlamak. Bu iş için ekrana dokunmamız yeterli. Oyunda ne kadar uzun süre koşmaya devam edersek o kadar yüksek puan topluyoruz. Bu sayede kazandığımız yüksek puanları arkadaşlarımızla karşılaştırabiliyor ve küçük rekabetler yaşıyabiliyoruz.

Vault!'da kahramanımızın koşmasına yardımcı olurken bir yandan da karşımıza çıkan altınları topluyoruz. Bu altınları yeni kahramanların kilidini açmak için kullanabilmekteyiz. Oyun kısa sürede bir bağımlılık haline dönüşebiliyor ve yediden yetmişe her yaştan oyun severe hitap ediyor.

Can Erdil Şentürk

Vault!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
63.2 MB DOSYA BOYUTU

Vault! sürükleyici bir mobil platform oyunudur

Vault! vakit öldürmek için eğlenceli bir mobil oyun oynamayı düşünüyorsanız denemekten keyif alacağınız bir sonsuz koşu oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarıınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oyayabileceğiniz bir platform oyunu olan Vault!'da temel olarak sırıkla atlama yeteneklerimizi konuşturuyoruz. Oyundaki kahramanlarımız tarihteki en büyük sırıkla atlama yarışmasına katılmak için hazırlanıyorlar. Bize de onları kontrol etmek ve yarışmayı birinci olarak tamamlamalarına yardımcı olmak düşüyor. Bu yarışmada kazanabilmek için en uzun süre koşmaya ve engelleri aşmaya devam etmek gerekiyor. Karşımıza derin ve geniş uçurumlar, içinden geçmemiz gereken halkalar gibi engeller çıkıyor.

Vault!'ta engelleri aşabilmek için kahramanımızın taşıdığı sırığı doğru zamanlamayla kullanmasını sağlıyoruz. Yanlış bir hesaplama uçurumun kenarına çarparak aşağı süzülmemize sebep olabiliyor. Sırığı kullanabilmek için ekrana dokunmamız yeterli; yani oyunun oldukça basit bir şekilde oynanabildiği söylenebilir. Kahramanımız koştukça altın toplayabiliyoruz. Bu altınlarla yeni kahramanların kilidini açabilmek mümkün.

Vault!'un 2 boyutlu grafikleri göze oldukça hoş görünüyor. Her yaştan oyun severe hitap eden oyunda yüksek puanlarınızı arkadaşlarınızla ve ailenizle karşılaştırabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vault

    Vault uygulaması sayesinde cihazımızdaki fotoğrafları ve mesajları kilit altında tutabiliyoruz.
  • DU Privacy Vault

    DU Privacy Vault uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdaki tüm bilgilerinizi bir kasa içerisinde güvenle tutabiliyorsunuz.
  • LOCX App Lock Photo Safe Vault

    LOCX App Lock Photo Safe Vault kişisel bilgi güvenliğinizi koruyan bir uygulamadır
  • Private Photo Vault

    Private Photo Vault uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdaki fotoğraf ve videolarınızı meraklı gözlerden saklayabiliyorsunuz.
  • Gallery Vault

    Gallery Vault ile tüm özel dosyalarınızı gizleyerek başkalarının görmesini engelleyebilirsiniz.
  • Vault Raider

    Vault Raider, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen keyifli bir bulmaca oyunudur.
  • Social Media Vault

    Android tabanlı mobil cihazlarda kullanılabilen Social Media Vault mobil uygulaması, birden fazla sosyal medya hesabının tek bir uygulama arayüzünden kontrol edilebildiği kullanışlı bir uygulamadır.
  • KeyForge: Master Vault

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir kart oyunu