Vestel Mobil İmsakiye

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
941 TOPLAM İNDİRME

Vestel Mobil İmsakiye, sahur ve iftar vakitlerine kalan süreyi gösteren, namaz vakitlerini de öğrenebileceğiniz bir uygulamadır.

Vestel Mobil İmsakiye, Türkiye’deki tüm illerin iftar ve imsak vakitlerini gösteren ve ezan okunduğunda hatırlatan ücretsiz bir uygulamadır. Ramazan ayında iftar ve sahur için birbirinden lezzetli yemek tarifleri de bu uygulamada.

Vestel’in hazırladığı İmsakiye uygulaması, Ramazan ayında oruç tutanlara ve 5 vakit namaz kılanlara büyük kolaylık sunan bir mobil uygulama. Bulunduğunuz şehri listeden seçerek sahur ve iftara kalan süreyi takip edebilir, imsak, güneş, öğle, ikindi, akşam ve yatsı vakitlerini öğrenerek namazınızı doğru zamanda eda edebilirsiniz. İftar sofranızı şenlendirecek leziz tatlar için önerilere de bakmadan geçmeyin.

Vestel Mobil İmsakiye uygulamasında saat bilgileri doğrudan Diyanet İşleri Başkanlığı’nın resmi web sitesinden alındığından uygulamaya bakarak orucunuzu gönül rahatlığıyla açabilir ve namazlarınızı kılabilirsiniz.

Erkan Calp

Vestel Mobil İmsakiye

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
804 TOPLAM İNDİRME
10.6 MB DOSYA BOYUTU

Vestel Mobil İmsakiye uygulaması ile namaz vakitleri cebinizde.

Vestel Mobil İmsakiye, Türkiye sınırları içerisindeki illerin namaz vakitlerini gösteren bir mobil uygulamadır.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan ve hiçbir rahatsız edici reklamla karşılaşmadığımız uygulama namaz vakitlerini Diyanet’in internet sitesinden almaktadır. Bu yönden oldukça güvenilirdir. Sahur ve iftar vakitlerini uygulama üzerinden takip edebilir, buna bakarak gönül rahatlığıyla vakitte açabilirsiniz. Uygulama imsak, güneş, öğle, ikindi, akşam, yatsı vakitlerini de göstermektedir. Eğer 5 vakit namaz kılıyorsanız vakitlere bakarak namazınızı doğru zamanda kılabilirsiniz.

İstediğiniz bir ilin namaz vakitlerini hızlı ve kolay bir şekilde listeleyen Vestel Mobil İmsakiye, Ramazan ayının yaklaştığı şu günlerde de oldukça işinize yarayacak bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vestel Mobil Asistan

    Vestel Mobil Asistan uygulaması satış sonrası destek hizmetlerini mobil cihazlarınızdan sizlere sunuyor.
  • Vestel Takvim

    Vestel Takvim uygulaması ile klasik takvimler mobil cihazınızda.
  • Ramazan - Arox

    Ramazan, sahur ve iftar saatlerine dair alarmlı imsakiye özelliği taşıyan bir mobil uygulamadır.
  • İmsakiye 2013

    İmsakiye 2013, Android işletim sistemine sahip cihazlar üzerinde kullanabileceğiniz 2013 imsakiye uygulamasıdır.
  • AKINSOFT İmsakiye 2013

    AKINSOFT İmsakiye 2013, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz 2013 yılı için hazırlanmış imsakiye uygulamasıdır.
  • İmsakiye 2019

    Ramazan İmsakiyesi 2019 İftar ve Sahur vakitleri telefonunuzda
  • Hadisli İmsakiye 2015

    Hadisli İmsakiye 2015, Ramazan ayında iftar ve sahur süreleri dışında hergüne özel farklı hadisler okumanızı sağlayan yararlı bir Android imsakiye uygulaması.
  • İmsakiye 2014

    İmsakiye 2014, yaklaşan mübarek ramazan ayında oruç tutacak olan kullanıcıların yararlanabileği ücretsiz ve kullanımı kolay bir imsakiye uygulamasıdır.