Vestel Takvim

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
543 TOPLAM İNDİRME
6.5 MB DOSYA BOYUTU

Vestel Takvim uygulaması ile klasik takvimler mobil cihazınızda.

Vestel Takvim, Android’li telefon ve tabletinizde kullanabileceğiniz ücretsiz bir takvim uygulamasıdır. Kimimizin duvara kimimizin buzdolabına astığı kimimizin de masasına iliştirdiği takvim Vestel’in geliştirdiği bu uygulama ile mobil cihazlarımıza giriş yaptı. Takvim yapraklarını koparma zahmetini ortadan kaldıran uygulamanın bildiğimiz takvimlerden hiçbir farkı yok, hatta fazlası var diyebilirim.

“Akıllı telefonumda varsayılan olarak takvim uygulaması bulunuyor. Niçin Vestel Takvim’i yüklemeliyim?” sorusu aklınıza gelecektir. Bu ücretsiz takvim uygulaması evimizde veya iş yerimizde kullandığımız klasik takvim olması yönünden mobil cihazlarda bulunan takvim uygulamasından oldukça farklı. Klasik takvim yapraklarında gördüğümüz iller için namaz vakitleri, isim önerileri, püf noktası, tarihte bugün ve çok dahasını bu uygulamada sunuluyor. Burç yorumlarına da ulaşabileceğimiz uygulamada bulunan çeşitli içerikleri sosyal ağ hesaplarımızda paylaşarak puanlar da kazanabiliyoruz. Kazandığımız bu puanları uygulama içerisinde bulunan Dükkan bölümdeki Vestel ürünleri satın almak için kullanabiliyoruz.

Vestel Takvim, klasik takvimleri mobil cihazlara taşıyan eğlenceli ve farklı bir uygulama.

Erkan Calp

Vestel Takvim

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
172 TOPLAM İNDİRME

Vestel Takvim, içerisinde yararlı bilgilerin bulunduğu bir yıllık takvim uygulamasıdır.

Vestel Takvim, her gün bir yaprağını koparttığımız takvimleri mobil cihazlara taşıyor. Hem iPhone hem de iPad’lerle uyumlu olan bu yılık takvim uygulamasında bilgilendirici ve eğlenceli içerikler yer alıyor. Üstelik içerikleri paylaşarak elde ettiğiniz puanlarla dilediğiniz bir Vestel ürününü satın alma fırsatı ile.

Vestel tarafından geliştirilen takvim uygulaması bazılarımızın duvarını bazılarımınızın çalışma masasını bazılarımızın da buzdolabını süslediği takvimleri akıllı telefon ve tabletimiz üzerinden kullanma imkanı tanıyor. Her gün bir yaprağını koparttığımız bu takvimlerde yer alan herşey Vestel Takvim uygulamasında bizlere sunuluyor. Günün isim önerileri, günün ipucu, günün menüsü, günün anlam ve önemi, yararlı püf noktalar… Takvimlerin önemli bir parçası olan illere göre namaz vakitleri de mevcut ve istediğiniz bir şehrin namaz vaktini öğrenebiliyorsunuz.

2 sayfadan oluşan Vestel Takvim’de puan sistemi de yer alıyor. Günün isimleri, günlük burç yorumu, püf noktası ve diğer içerikleri okuyarak veya Facebook ve Twitter hesabınıza paylaşarak puan kazanıyor, puanlarınızı biriktiriyor ve bu puanlarla listedeki Vestel ürünlerinden satın alabiliyorsunuz.

Vestel Takvim uygulaması içerisinde bilgilendirici içeriklerin olduğu yeni nesil yıllık takvim uygulaması.

Erkan Calp

Vestel Takvim

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
173 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Vestel Takvim, bilgilendirici ve eğlenceli içerikler barındıran ücretsiz ve Türkçe takvim uygulamasıdır.

Vestel Takvim uygulaması ile evimizde veya iş yerimizde kullandığımız takvimler akıllı telefon ve tabletlerimize giriyor. Bilgilendirici içeriklerle süslenen takvimlerin mobil cihazlarda kullanılabilen sürümü kişiselleştirilmeye de açık.

Vestel’in ücretsiz takvim uygulaması, günlük hayatta kullandığımız takvimin yerine geçebilecek düzeyde hazırlanmış harika bir yıllık takvim uygulaması. Vestel Takvim ismiyle yayınlanan uygulamanın arayüzü ön ve arka olmak üzere 2 sayfadan oluşuyor. Ön bölümde tarih, yaşadığınız ilin namaz vakitleri, isim önerileri, o tarihte gerçekleşen olay ve haftanın öne çıkan ürünü yer alırken, arka bölümde hayatımızı kolaylaştıran püf noktalar, günlük burç yorumları, günün fıkrası ve günün yemeği bulunmakta. Tüm bu içerikleri okuyarak veya paylaşarak ta puan topluyorsunuz. Puanlarınızı kullanarak Vestel’in hediye dükkanından beğendiğiniz bir ürünü satın alabiliyorsunuz. Seçtiğiniz ürünlerse kargo veya dijital yoldan tarafınıza ulaştırılıyor.

Basit bir takvim uygulamasından fazlasını sunan Vestel Takvim, çok yeni bir uygulama olması yönünden bazı eksiklikler içerse de, şu haliyle bile çoğu takvim uygulamasından daha gelişmiş olduğunu gösteriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vestel Mobil Asistan

    Vestel Mobil Asistan uygulaması satış sonrası destek hizmetlerini mobil cihazlarınızdan sizlere sunuyor.
  • Vestel Mobil İmsakiye

    Vestel Mobil İmsakiye, sahur ve iftar vakitlerine kalan süreyi gösteren, namaz vakitlerini de öğrenebileceğiniz bir uygulamadır.
  • Vestel Sesli Tarifler

    Vestel Sesli Tarifler uygulamasında tüm yemek tariflerini sesli ve yazılı olarak inceleyebilirsiniz.
  • Vestel Smart Center

    Vestel Smart Center uygulaması ile Vestel Akıllı TV'nizi tabletinizle yönetebilirsiniz.
  • Vestel Smart Remote

    Vestel SmartRemote ile Vestel Akıllı TV'nizi mobil cihazınızdan kontrol edebilirsiniz.
  • Vestel Sesli Kumanda

    Vestel Smart televizyonlarınızı Vestel Sesli Kumanda uygulamasını kullanarak sesinizle kontrol edebilmeniz mümkün.
  • Vestel Cloud

    Vestel Cloud uygulaması akıllı telefonlarınızdaki dosyalarınızı bulut ortamında güvenle saklamanızı sağlıyor.
  • Vestel Evin Aklı

    Akıllı beyaz eşyalarınızı Vestel Evin Aklı uygulamasıyla uzaktan kontrol edebilirsiniz.