VetMapp - Acil Veteriner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
120 TOPLAM İNDİRME
2.9 MB DOSYA BOYUTU

VetMapp - Acil Veteriner uygulaması acil durumlarda hayvanların canını kurtarabilen bir uygulamadır

VetMapp - Acil Veteriner her hayvanseverin akıllı telefonunda bulunması gereken ve dünyayı paylaştığımız dostlarımızın hayatını kurtarabilen bir acil durum uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir acil veteriner uygulaması olan VetMapp - Acil Veteriner, hayvan kurtarma için bize pratik ve hızlı bir yol sunuyor. Günlük hayatta yakınlarımıza veya başka bir insana herhangi birşey olduğunda ambulans çağırabiliyor ve onların hayatlarını kurtarabiliyoruz; fakat sokak hayvanları veya evcil dostlarımız için böyle bir acil durum sevisi bulunmamakta. Bu nedenle ancak bize en yakın veterineri veya belediye barınağını bulmamız gerekiyor. Bu işlem için interneti kullanabilmemiz mümkün; fakat aradığımız sonuçlara ulaşabilmek ve bize en yakın, açık olan ve hizmet veren hayvan sağlığı kurumunu tespit edebilmek biraz zaman alabiliyor. Acil durumlarda da saniyeler bile önemli olabiliyor. Bu yüzden VetMapp - Acil Veteriner kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

VetMapp - Acil Veteriner temel olarak acil durumlarda size en yakın veterinerleri, belediye barınak, kısırlaştırma veya rehabilitasyon merkezlerini harita üzerinde gösteriyor. Ayrıca Rota çizme özelliğine sahip olan uygulama bulunduğunuz bölgeyi bilmeseniz bile size yol gösterebiliyor.

VetMapp - Acil Veteriner'ın kullanışlı özellikleri şunlar:

  • İnternet olmadan da uygulamayı kullanabilme
  • Veterinerlerin veya belediye kurumlarının mesai saatlerini ve konumunu gösterebilme
  • Yalnızca acil durumda hizmet verebilen kurumların iletişim bilgilerini gösterebilme
  • 24 saat açık veteriner ve yardım merkezlerini gösterebilme
  • Belediyelerin ücretsiz hizmet veren barınak, kısırlaştırma ve rehabilitasyon merkezlerini gösterebilme.

Bu kullanışlı uygulamayı telefonunuzda bulundurmanız bir can kurtarmanıza yardımcı olabilir.

Servis şu an için sadece Ankara, İzmir ve İstanbul için hizmet vermektedir. Uygulamada diğer illere de yer verilmesi için çalışmalar devam etmektedir. 

Can Erdil Şentürk

VetMapp - Acil Veteriner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
4.2 MB DOSYA BOYUTU

VetMapp - Acil Veteriner size en yakın veterinerleri ve hayvan yardım merkezlerini harita üzerinde gösteren bir uygulamadır

VetMapp - Acil Veteriner dünyayı paylaştığımız dostlarımız olan hayvanların hayatlarını kurtarabilmemiz için bize kullanışlı ve pratik bir yol sunan bir acil durum hayvan kurtarma uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu uygulama hayvanseverlere karşılaştıkları olası bir acil durumda kendilerine en yakın veteriner kliniğini veya belediye yardım merkezini harita üzerinde tespit edebilme imkanı veriyor. Normalde bir yakınımızın veya dostumuzun bir sağlık problemi olduğunda veya olası bir kazada sağlık kurumlarını arayarak ambulans çağırabiliyoruz. Fakat yolda kaza geçirmiş bir sokak hayvanı gördüğümüzde veya evcil hayvanımızın bir sağlık problemi olduğunda bu tür hizmetler mevcut olmadığı için ne yapacağımızı bilemeyebiliyoruz. İşte bu durumlarda VetMapp - Acil Veteriner'i kullanabilir ve bu yardıma muhtaç dostunuza bir yardım eli uzatarak hayatını kurtarabilirsiniz.

VetMapp - Acil Veteriner size en yakın hayvan sağlık kurumlarını gösterebildiği gibi bulunduğunuz konumdan bu hayvan sağlık kurumlarına rota da çizebiliyor. Böylece tanımadığınız ve bilmediğiniz bir yerde bile olsanız en kısa yoldan yardıma muhtaç hayvanı sağlık kurumuna ulaştırabiliyorsunuz. VetMapp - Acil Veteriner ile harita üzerinden kurumları araştırabileceğiniz gibi liste üzerinden de kurumlara göz atabiliyor ve herhangi birini seçerek konumunu görebiliyorsunuz.

VetMapp - Acil Veteriner'in özellikleri şu şekilde:

  • İnternet olmadan da uygulamayı kullanabiliyorsunuz
  • Hayvan sağlık kurumlarının hangilerinin mesai saatlerinde hizmet verdiğini görebiliyorsunuz
  • Yalnızca acil durumda hizmet veren hayvan sağlık kurumlarını görebiliyorsunuz
  • 7 gün 24 saat açık olan hayvan sağlık kurumlarını görüntüleyebiliyorsunuz
  • Harita üzerinde ücretsiz hizmet veren belediye barınaklarını, kısırlaştırma ve rehabilitasyon merkezlerini görüntüleyebiliyorsunuz
  • İletişim bilgileri olan kurumları tek bir dokunuşla arayabiliyorsunuz

Eğer yardıma ihtiyaç duyan bir hayvan ile karşılaştığınızda hayatını kurtarmak isterseniz VetMapp - Acil Veteriner'i kesinlikle indirmenizi tavsiye ediyoruz..

Can Erdil Şentürk

VetMapp - Acil Veteriner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

VetMapp - Acil Veteriner, hayvanseverlere özel hazırlanmış bir sağlık uygulaması.

VetMapp - Acil Veteriner, hayvanseverler için özel hazırlanmış mobil uygulamalar arasında. Gerek evde beslediğimiz gerekse de sokakta karşılaştığımız sevimli dostlarımız sağlık sorunu yaşadıklarında yakındaki veteriner hekimleri bulmamıza yardımcı olan uygulama şu anda üç büyük şehirde hizmet veriyor ancak ilerleyen dönemlerde İzmir, İstanbul ve Ankara dışında da hizmete açılacağının müjdesini geliştirici paylaşıyor.

Windows Phone telefonumuza ücretsiz indirip doğrudan kullanabildiğimiz sağlık uygulaması sevimlilikleriyle bizi bizden alan dostlarımıza özel hazırlanmış.

Sokakta karşılaştığımız veya evde baktığımız köpek veya kedimizin sağlığında olumsuz bir şeye rastladığımızda başvuracağımız veteriner hekimlere en kısa sürede kolayca ulaşmamıza yardımcı olan uygulamada harita üzerinden sokak hayvanları için belediye barınaklarının, kısırlaştırma ve rehabilitasyon merkezlerinin bulunduğu yerleri görebiliyor ve rota çizerek kolaylıkla ulaşabiliyoruz. Ayrıca veteriner kliniklerinin ve belediyelerin çalışma saatleri, adres, iletişim bilgilerine de ulaşmamız mümkün.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SmartVET

    SmartVET uygulamasında, evcil hayvanınızın veteriner kontrollerini kolayca kaydedebilir ve takip edebilirsiniz.
  • 112 Acil Yardım Butonu

    T.C. Sağlık Bakanlığı'nın acil durum uygulaması, ücretsiz bir şekilde ihtiyaç zamanında acil servise haber veriyor.
  • Acil Telefonlar

    Acil Telefonlar, önemli acil numaraların yer aldığı bir Android uygulamasıdır.
  • Acil Droid

    Acil Droid, acil durumlarda ulaşılması gerekecek birimlere ait numaraları bulunduran bir mobil uygulamadır.
  • Temel İlk Yardım

    Temel İlk Yardım uygulaması üzerinden, acil durumlarda yapılması gereken müdahaleler hakkında önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.
  • UMKE Mobil

    UMKE Mobil uygulaması ile acil kurtarma taleplerinizi anında iletebilirsiniz.
  • Guardian Circle

    Guardian Circle uygulaması acil durumlarda yardım çağırabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Puppy House Clinic Vet Doctor

    Bir veteriner olarak köpek yavrusu hastalarınızı kabul edin ve onları iyileştirmeye çalışın. Eğer iyi bir veteriner olursanız tüm köpek yavrularını iyileştirebilirsiniz.