Viddsee

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME
4.5 MB DOSYA BOYUTU

Viddsee uygulaması ile Asya ülkelerinde çekilmiş filmleri Android cihazlarınızdan izleyebiliyorsunuz.

Viddsee uygulaması, Android akıllı telefonlar ve tabletlerinizi kullanarak filmler izleyebileceğiniz bir film izleme uygulaması olarak karşımıza çıktı. Ücretsiz olarak kullanılabilen ve oldukça sade bir arayüze sahip olan uygulama, film meraklılarının ilgisini çekmeyi başaracaktır ancak onu özel kılan bir özelliği de var. Temel olarak asyalı kültürlere ait filmleri izlemenizi sağlayan uygulama, bu nedenle biraz daha etnik kökenli diyebiliriz.

Uygulamanın içerisinde hem uzun metrajlı filmler hem de kısa filmler, fragmanlar gibi çeşitli video içerikler yer alıyor. Bu içeriklerin küratörler tarafından özel olarak seçilmeleri ve kullanıcılara sunulmaları sayesinde kesinlikle kaliteli sonuçlar alacağınızı da söylemek mümkün. Tabii ki Çin, Japonya, Kore gibi kültürlerin filmlerini sevenler bunların hiç birini kaçırmayacaklardır.

Pek çok farklı türdeki filme sahip olan uygulama, romantizm, komedi, macera, gerilim, animasyon ve diğer film kategorileri konusunda oldukça geniş bir destek sunuyor. Hem en son yayınlanan filmlere göre hem de trend olanlara göre sıralamalar yapılabilmesi ise hoşunuza gidecek içerikleri keşfetmek için yeterli imkanı sunuyor denilebilir.

Favori filmlerinizi bir kenara saklamak, onlardan alıntılar yapmak, çevrimdışı izlemek için mobil cihazınıza indirmek gibi pek çok ek özellik ise Viddsee'nin tüm kullanıcılara hitap etmesini sağlayabiliyor. Uygulamanın içerisinde yer alan filmlerin İngilizce altyazılara sahip olmaları ise filmlerdeki dilleri bilmeyen kullanıcılara yardımcı olacaktır.

Eğer yeni ve alternatif bir film dünyasına giriş yapmak istiyorsanız göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Viddsee

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
11.9 MB DOSYA BOYUTU

Viddsee uygulamasını kullanarak uzakdoğu filmlerini iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca izleyebiliyorsunuz.

Viddsee uygulaması, Asya ülkelerinde çekilmiş olan filmleri sevenler için hazırlanmış bir film izleme uygulaması olarak karşımıza çıktı ve iPhone ile iPad cihazlar üzerinde ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Oldukça sade arayüzü, kolay kullanımı ve geniş film arşivi sayesinde Çin, Japonya, Kore gibi ülkelerde hazırlanmış olan en güzel filmlere ulaşmak mümkün hale geliyor.

Uygulamanın sahip olduğu pek çok farklı film kategorisi var ve bu kategoriler altında kendinize uygun film seçeneklerini bulacağınıza eminim. Hem uzun metrajlı filmlere ev sahipliği yapan hem de kısa filmler, fragmanlar, animasyonlar gibi film içeriklerine sahip olan Viddsee, böylelikle vakti olanlar veya olmayanlar için tüm gerekenleri sunabiliyor.

Uygulamada varolan bu filmlerin küratörler tarafından seçilmeleri sayesinde her daim en kaliteli filmlerin bulunabildiğini de belirtmek gerekiyor. Elbette en çok izlenenler, en yeni eklenenler gibi farklı sıralama opsiyonlarını kullanarak kendinize uygun filmleri keşfetmeniz de mümkün. Varolan bu filmlerin hepsinde İngilizce altyazılar bulunması ise Asya dillerini bilmeseniz bile filmleri sorunsuz bir şekilde izlemenizi sağlıyor ancak maalesef Türkçe destekli herhangi bir içerik bulmak mümkün değil.

Dilerseniz beğendiğiniz filmleri listelerinize eklemek, belli sahnelerden alıntılar yapmak ve daha sonra izlemek üzere çevrimdışı olarak uygulamada saklamak da mümkün. Viddsee uygulamasının bu anlamda oldukça geniş bir arşive ev sahipliği yapması Asya filmleri meraklılarının ilgisini cezbetmekte yeterli olacaktır.

Yeni bir film izleme uygulaması arayanların göz atmadan geçmemeleri gerektiğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında