Video Compressor

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
517 TOPLAM İNDİRME

Video Compressor uygulamasıyla, Android cihazlarınızda videoları sıkıştırarak depolama alanında yer açabilirsiniz.

Video Compressor uygulamasını kullanarak, Android cihazlarınızda bulunan büyük boyutlu videoları sıkıştırarak cihazınızdaki depolama alanını daha rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Yeni nesil akıllı telefonların yüksek çözünürlüklü videolar çekebilmesi, videoların boyutunda da önemli derecede artış sağlıyor. 4-5 dakikalık HD videolar, cihazınızda yüzlerce MB yer kaplayarak depolama konusunda da sıkıntı yaşatabiliyor. Bunun yanında, telefonunda film ya da dizi izlemek isteyen ancak yine depolama alanının yeterli olmaması nedeniyle sıkıntı yaşayan kullanıcılar da mevcut.

Video Compressor uygulaması da, yukarıda belirttiğim türdeki videoları istediğiniz boyutlara kadar sıkıştırarak cihazın depolama alanını önemli derecede boşaltmanızda yardımcı oluyor. Uygulamayı açtığınızda Input bölümünde yer alan Browser butonuna tıklayarak, sıkıştırmak istediğiniz videoyu seçebiliyorsunuz. Alt kısımlarda yer alan Output Name bölümüne videonun ismini yazabiliyor, Compressed File Size bölümüne ise ilgili videoyu kaç MB’a sıkıştırmak istediğinizi yazmanız gerekiyor. Bu alanları doldurduktan sonra ise yapmanız gereken tek işlem, Convert butonuna basmak oluyor. İlerlemeyi ise bildirim ekranından takip edebiliyorsunuz.

Test için sıkıştırdığımız videoyu cihazımıza göre boyutlandıran ve istediğimiz boyuta sıkıştıran Video Compressor, videomuzu cihazımızda rahatlıkla izlenebilecek boyuta ve kaliteye dönüştürdü diyebilirim. Ayrıca, sıkıştırılan videonun üzerine herhangi bir watermark eklememesi de büyük bir avantaj oldu. Siz de videolarınızı sıkıştırarak cihazınızın depolama alanını rahatlatmak isterseniz, uygulamayı tamamen ücretsiz bir şekilde indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Video Compressor

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
187 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Video Compressor, Windows Phone cihazınızla çektiğiniz videoların çözünürlük, kalite, bit hızı değerlerini değiştirmenize izin veriyor.

Video Compressor, Windows Phone telefonunuzla çektiğiniz yüksek çözünürlüklü videoların kalitesini ayarlamanıza izin veren ve çeşitli platformlarda rahatlıkla paylaşabilmenize imkan tanıyan bir video sıkıştırma uygulaması.

Windows Phone telefonunuzla harika bir video çektiniz ancak sevdiklerinizle paylaşmak istediğinizde dosya büyüklüğünden dolayı sorun yaşamanız muhtemel. Video Compressor uygulaması ile bu sorunu ortadan kaldırabiliyorsunuz. Videonun çözünürlüğünü, kalitesini, bit hızını dilediğiniz şekilde ayarlamanıza izin veren uygulama, videonun el değmemiş halini ve işlendikten sonraki halini ayrı ayrı gösterebiliyor. Öte yandan video işleme sürecini alttaki çubuktan takip edebiliyor ve dilerseniz iptal edebiliyorsunuz.

Türkçe dil seçeneği ile gelen uygulamanın WhatsApp kullanıcılarını sevindirecek bir özelliği de bulunuyor. "WhatsApp Optimized" adı verilen bu seçenek sayesinde videolarınızı WhatsApp üzerinde en iyi kalitede sorunsuzca paylaşabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SmartCam

    SmartCam Android uygulaması ile akıllı telefonunuzu bilgisayarınızın web kamerası olarak kullanabilirsiniz.
  • Weave

    Weave, kısa kısa yaşadığınız anları çekerek küçük ama eğlenceli videolar oluşturmanızı sağlayan Android video ve kamera uygulaması.
  • Microsoft Photos Companion

    Android telefondan bilgisayara fotoğraf ve video atmanın en hızlı yolu
  • Vodafone Güvenli Depo

    Vodafone Güvenli Depo, Android rehber, mesaj, fotoğraf ve video, dosya yedekleme uygulaması.
  • CamFind

    CamFind, çektiğiniz resimler sayesinde görsel aramalar yapabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • MOCR

    MOCR uygulamasında videolarınızı etkili bir şekilde düzenleyebileceğiniz faydalı araçlar sunuluyor.
  • All Video Downloader 2020

    All Video Downloader 2020 İndir Android: Sosyal medyadan video ve fotoğraf indirme programı