Video to Picture

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
379 TOPLAM İNDİRME
5.62 MB DOSYA BOYUTU

Video to Picture, favori videolarınızın istediğiniz bölümlerini seçerek GIF formatında veya seri fotoğraflar olarak kaydedebileceğiniz bir video dönüştürme programıdır.

Video to Picture, kullanıcıların favori videolarının istedikleri bölümlerini belirleyerek GIF formatında animasyonlar oluşturabilmeleri için tasarlanmış oldukça eğlenceli ve kullanışlı bir programdır.

Kullanımı oldukça basit bir program olan Video to Picture ile kullanıcılar bilgisayarları üzerinde yer alan videoları kolayca dönüştürebilirler. Program içerisinde yer alan medya oynatıcı yardımıyla kullanıcılar videonun GIF'e dönüştürmek istedikleri bölümlerini kolayca seçebilirler.

Video dosyalarını isterseniz GIF animasyonlarına dönüştürebileceğiniz program yardımıyla isterseniz seri halde fotoğraflar da elde edebilirsiniz. Aynı zamanda resim kalitesini de ayarlayabileceğiniz program yardımıyla animasyonlarınıza farklı efektler de ekleyebilirsiniz.

Tüm bunların dışında farklı renk ayarlarını da yapmanıza olanak tanıyan program, kendi kategorisi içinde yer alan programlar göz önüne alındığı zaman ön sıralarda yer almaktadır.

AVI, MP4, MPEG, MKV, MOV ve WMV video formatlarını destekleyen program, video dosyalarınızı JPG, GIF, BMP, PNG ve diğer resim formatlarına kolayca dönüştürmenize olanak sağlar.

Video dosyalarından kolayca GIF animasyonları ve seri fotoğraflar elde edebileceğiniz Video to Picture'ı mutlaka denemenizi öneriyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 3GP to MP3 Converter

    3GP to MP3 Converter, mobil video formatı 3GP'yi MP3 formatına kolayca ve hızlı olarak dönüştürmenizi sağlayan bir ücretsiz format dönüştürme programıdır.
  • WinX Free AVI to WMV Converter

    WinX Free AVI to WMV Converter ücretsiz bir video format dönüştürme programıdır
  • Free M4a to MP3 Converter

    Free M4a to MP3 Converter, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz hızlı ve etkili format dönüştüme programlarından bir tanesidir.
  • Free FLV to MP4 Converter

    Free FLV to MP4 Converter, FLV uzantılı video dosyalarını MP4 uzantılı video dosyalarına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Free WebM to AVI Converter

    Free WebM to AVI Converter, WebM uzantılı video dosyalarını AVI uzantılı video dosyalarına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Free WebM to MP4 Converter

    Free WebM to MP4 Converter, WebM uzantılı video dosyalarını MP4 uzantılı video dosyalarına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • MKV to AVI Converter

    MKV formatına sahip videolarınızı popüler video formatlarına dönüştürmenizi sağlayan MKV to AVI Converter bütün video formatlarını açabilen güçlü bir format dönüştürücüdür.
  • Free Video To MP4 Converter

    Free Video To MP4 Converter ile videolarınızı MP4 formatına dönüştürebilirsiniz