VideoFX Live

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
273 TOPLAM İNDİRME
36.7 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarınızla gerçek zamanlı efektler kullanarak video çekmek için ücretsiz olan VideoFX Live'ı kullanabilirsiniz.

VideoFX Live uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda gerçek zamanlı video efektleri hazırlayabileceğiniz ve böylece video çekimlerinizi çok daha eğlenceli hale getirebileceğiniz ücretsiz uygulamalardan bir tanesi. Uygulamada yer alan efektler arasında stop motion videolar çekmekten tutun da doğum günü videolarına kadar onlarca çeşit video çekme efektleri yer alıyor.

Herhangi bir gereksiz detay barındırmayan uygulama, direkt olarak kayıt tuşuna bastıktan sonra efektinizi seçmenize ve anlık olarak da görmenize imkan veriyor. Kaydı anlık olarak durdurmak ve daha sonra yerinizi değiştirerek kayda devam etmek de mümkün. Bu işlem sırasında herhangi bir düzenleme ya da derleme yapmanıza da gerek yok.

Eğer çektikten sonra arkadaşlarınız ve aileniz ile direkt olarak paylaşmak isterseniz Facebook ve YouTube paylaşım butonlarını da kullanabilirsiniz. Uygulamanın kolay kullanılır arayüzü ise işlerinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Bunun yanında, uygulama içi satın alma seçenekleri sayesinde varolan efekt, filtre ve özellikleri de geliştirme imkanınız var.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Live Studio

    Live Studio ile iPhone'unuzla çektiğiniz videoları Live Photo'ya çevirebileceğiniz gibi, Live Photo'ları da video veya gif formatına çevirebiliyorsunuz.
  • Live GIF

    Live GIF, Live Photo'larınızı GIF veya video formatında dilediğiniz cihazla, dilediğiniz platformda paylaşmanıza izin veriyor.
  • Live Camera Pro

    Live Camera Pro, eski iPhone'unuzda Live Photo'lar çekip paylaşabildiğiniz ufak boyutlu ve pratik bir uygulama.
  • Live Pictures Cam

    Live Pictures Cam, eski iPhone'unuzda Live Photo çekimi yapabileceğiniz pratik bir uygulama.
  • Face Swap Live

    Face Swap Live, yüzünüzü dilediğiniz kişiyle değiştirip video mesaj olarak göndermenize izin veriyor.
  • Focos Live

    Focos Live iOS Uygulaması İndir: iPhone'unuzla portre modda bokeh videolar çekin.
  • Alive!

    Alive!, Live Photo'larınıza filtre ve efekt uygulayabileceğiniz, GIF veya video formatına dönüştürebileceğiniz bir uygulama.
  • intoLive

    intoLive, iPhone'unuzla çektiğiniz video ve gif'lerinizi Live Photo'lara dönüştürebileceğiniz bir uygulama.