Videogram

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
213 TOPLAM İNDİRME

Android için hazırlanan video paylaşma ve galeri uygulaması Videogram hem ücretsiz hem de kullanışlı.

Bir süredir iOS cihazlarda oldukça popüler hale gelen Videogram uygulaması şimdi de Android akıllı telefon ve tabletlerde bizlerle birlikte ve videoların önemli dakikalarından alınan ekran görüntülerinden galeriler oluşturmanızı, daha sonra da bu resimlerden direkt olarak videoların görüntü alınan dakikalarına geçerek izlemenize yardımcı oluyor.

Her ne kadar iOS uygulamasındaki bazı noktalara göre eksikler barındırsa da Videogram Android de işini layığıyla yerine getirebiliyor ve videolara ait galeri ve ekran görüntülerini hem diğer sosyal medya servisleri ile paylaşabilmenizi sağlıyor hem de en popüler kanallara kolayca ulaşmanıza imkan tanıyor.

Bunun yanında uygulamanın içerisinden direkt olarak ekran görüntülerinde yer alan video dakikalarına ulaşabilir ve izleyebilirsiniz. En popüler videoları karşınıza getiren Videogram böylece videoları yüklemeye gerek kalmadan önce içerisinde neler olduğuna göz atmanıza da izin vermiş oluyor.

Yiğit Ekim Demir

Videogram

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
186 TOPLAM İNDİRME
10.1 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad için hazırlanan bu video paylaşma uygulaması videoların ekran görüntülerinden galeri yapmanızı sağlıyor.

Videogram uygulaması iPhone ve iPad'inizde kullanabileceğiniz keyifli ve sıradışı bir iOS uygulaması. YouTube videolarının en dikkat çeken bölümlerinin ekran görüntülerini alan uygulama daha sonra bu ekran görüntülerine tıklamanızı ve tam tıkladığınız yerden oynatmanızı sağlıyor.

Bir nevi Pinterest'in video versiyonu diyebileceğimiz Videogram uygulaması, videoların çok daha kolay paylaşılmasını ve kullanıcıların bu paylaşılan ekran görüntülerini diğer resim paylaşım servislerine aktarabilmelerini amaçlıyor. Zira paylaştığınız ekran görüntüleri diğer yerlere aktarılırken görüntünün alındığı video noktasının linki de paylaşılıyor ve böylece tıklayanlar direkt olarak o noktadan başlayabiliyorlar.

Uygulamanın en çok dikkat çeken özellikleri arasında video galerileri kolayca gezebilmek, diğer sosyal medya servislerine kolayca paylaşım yapabilmek, resimlere yorum atabilmek, videoları uygulama içerisinden oynatabilmek ve kanalları görüntüleyebilmek yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında