Viking Hunters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Viking Hunters, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve İskandinav efsaneleriyle fazlasıyla haşır neşir olacağınız ideal bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Viking Hunters mobil oyunu, azgın dalgalı açık denizde geminizi hazine uğruna cesurca siper edeceğiniz heyecan dolu bir aksiyon oyunudur.

Viking Hunters mobil oyununda İskandinav kültüründen esintiler göreceksiniz. Oyunda bir geminin kaptanı olacaksınız ve amacınız da hazineleri avlamak olacak. Ancak her güzel şeyin bir bedeli olduğu gibi bu eşsiz hazineyi de almak için bir bedel ödemelisiniz.

Hazineler azgın dalgalı suların derinliklerinde yaşayan efsanevi canavarlar tarafından korunuyor. Geminiz yanaştığınızda İskandinavların ünlü canavarlarına karşı büyük bir mücadele vereceksiniz. Oyunda ilerledikçe geminizi geliştirebilir ve canavarlara karşı direncinizi artırabilirsiniz. Büyük hazine uğruna savaşacağınız Viking Hunters mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Viking Hunters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Viking Hunters, iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen ve İskandinav efsanelerini mobil cihazlara en iyi şekilde yansıtan oyunlar arasında yer alan aksiyon tarzında bir oyundur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Viking Hunters mobil oyunu, İskandinavların efsanevi canavarlarının elinden büyük hazineyi almak için açık denizde mücadele edeceğiniz harika bir mobil aksiyon oyunudur.

Viking Hunters mobil oyununda hem İskandinavya’nın derin ve serin sularıyla hem de büyük hazinenin gönüllü gardiyanları dev canavarlarla mücadele edeceksiniz. Geminizin kaptanı olarak cesurca denizlere açılarak fırtınaların arasından aniden belirip canavarı alt edin. Geminizi geliştirerek, silahlarınızı ve mürettebatınızı genişleterek büyük hazineye ulaşabilirsiniz.

Mobil cihazınızda rahatça manevra yapmaya uygun kontrolleriyle geminizi canavarın korkulu rüyası haline getirmek sizin elinizde. Tam bir heyecan fırtınası Viking Hunters mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz olarak mobil cihazınıza indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Galaxy Hunters

    Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Hunters League

    Hunters League, avcılarla yaratıklara karşı savaştığınız aksiyon rpg oyunu.
  • Legion Hunters

    Legion Hunters, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Hero Hunters

    Kahramanlar savaşına katılın.
  • HERETIC GODS - Ragnarök

    Aksiyon RPG oyununda Viking'lerin toprağına giriyor, şeytan birlikleriyle savaşıyoruz.
  • King Of Hunters

    Düşmanlarınızı hızlı suikast için yakın dövüş silahlarını kullanın.
  • Evolve: Hunters Quest

    Evolve: Hunters Quest, E3'ün en iyilerinden Evolve üzerine kurulmuş kaliteli bir bulmaca savaş oyunu.
  • Axe in Face 2

    Axe in Face 2, tek başınıza Viking ordusuyla savaştığınız aksiyon dozu yüksek bir Android oyunu.