Vikings - Age of Warlords

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Vikings - Age of Warlords mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Vikings - Age of Warlords oyunculara tarihin karanlık dönemlerinde geçen bir savaş tecrübesi sunan bir mobil strateji oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir taktiksel savaş oyunu olan Vikings - Age of Warlords'da kale kuşatmalarının ve fetihlerin yaygın olduğu ve Vikingler'in dünyaya korku saldığı bir döneme konuk oluyoruz. Orta Çağ'da geçen oyunda bize kendi krallığımızı kurma ve dünya hakimiyeti için düşmanlarımızla savaşma imkanı veriliyor. Oyunda temel amacımız kendi kalemizi inşa ederek en güçlü orduyu oluşturmak ve düşmanlarımızın kalelerini kuşatarak onları mağlup etmek. Bu iş için öncelikli olarak üretimimizi başlatarak kaynaklarımızı toplamamız gerekiyor. Odun ve yiyecek gibi kaynakları üretmeye başladıktan sonra sıra askerlerimizi yetiştirmeye geliyor. Ordumuzu kurduktan sonra fetihler yaptıkça ve savaşları kazandıkça savaş teknolojimizi geliştirebiliyor ve ordumuzu güçlendirebiliyoruz.

Vikings - Age of Warlords sahip olduğu online altyapı sayesinde oyuncular dilerlerse diğer oyuncularla ittifaklar yapabiliyor, dilerlerse diğer oyuncuların topraklarına saldırabiliyorlar. Oyunun grafiklerinin tatmin edici bir kalite sunduğu söylenebilir. Vikings - Age of Warlords'u oynayabilmek için mobil cihazınızın internete bağlı olması gerekli.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vikings: War of Clans

    Vikings: War of Clans mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Age of Empires APK

    Age of Empires WorldDomination, popüler PC strateji oyunlarından Age Of Empires'ın mobil sürümü. Age of Empires mobile oyunu APK olarak indirilebilir.
  • Age of History 2 APK

    Diplomatik zekanızı konuşturacağınız Age of History 2 APK, android cihazlarda strateji deneyimi yaşatıyor.
  • Empires War - Age of the Kingdoms

    Empires War - Age of the Kingdoms, Google Play üzerinden indirip oynayabileceğiniz Age of Empires II tarzı bir strateji oyunudur.
  • Age of War 2 APK

    Age of War 2 APK Android oyunu çağlar boyunca savaştığınız strateji türünde ücretsiz bir yapım.
  • Dragon Warlords

    Dragon Warlords içerisinde bolca aksiyon bulabileceğiniz bir mobil strateji oyunudur
  • Age of Cavemen

    Age of Cavemen, taş devri döneminde geçen strateji oyunu.
  • Age of Sparta

    Age of Sparta çok oyunculu altyapıya sahip olan bir mobil strateji oyunudur