Vikings: an Archer's Journey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Vikings: an Archer's Journey, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir okçuluk oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Vikings: an Archer's Journey, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir okçuluk oyunu olarak ön plana çıkıyor. Harika mekaniklere sahip olan oyunda Vikingleri kullanarak okçuluk maarifetlerinizi gösteriyorsunuz.

Harika mekaniklere sahip bir oyun olarak dikkatimizi çeken Vikings: an Archer's Journey, okçuluğu ve koşu oyunlarını birleştiriyor. Minimalist tarz atmosfere ve zorlu bölümlere sahip olan oyunda korkunç canavarlarla mücadele ediyor ve düşmanlara ok saplamaya çalışıyorsunuz. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda becerilerinizi ve reflekslerinizi sınıyorsunuz. Oldukça hoş bir oynanışa sahip olan oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Sürükleyici kurgusu ve heyecan verici mekanikleriyle Vikings: an Archer's Journey mutlaka denemeniz gereken bir oyundur. Benzersiz özelliklere sahip olan bu oyunu sakın kaçırmayın.

Vikings: an Archer's Journey oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Vikings: an Archer's Journey

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
131 MB DOSYA BOYUTU

Vikings: an Archer's Journey, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir okçuluk oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Vikings: an Archer's Journey, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir okçuluk oyunudur. Aksiyon dolu sahnelere sahip olan oyunda becerilerinizi sınıyor ve zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Zevkli bir okçuluk oyunu olarak karşımıza çıkan Vikings: an Archer's Journey, becerilerinizi sınayabileceğiniz bir oyun olarak dikkatimizi çekiyor. Minimal tarz grafiklere ve atmosfere sahip olan oyunda ok atarak ilerliyor ve düşmanlarınızı ortadan kaldırmaya çalışıyorsunuz. Harika mekaniklere sahip olan oyunda zevkli zaman geçiriyor ve benzersiz bir oynanış ile karşılaşıyorsunuz. Özel güçlerin de yer aldığı oyunda düşmanlarınızı ortadan kaldırmanız gerekiyor. Platform oyunu tarzında kurgusu bulunan oyunda bölüm sonunda yer alan dev canavarları ortadan kaldırmanız gerekiyor. Sürükleyiciliğiyle de ön plana çıkan Vikings: an Archer's Journey'i sakın kaçırmayın.

Vikings: an Archer's Journey oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tap Archer

    Tap Archer okçuluk yeteneklerinizi sınadığınız bir mobil beceri oyunudur
  • Stickman Archer Fight

    Stickman Archer Fight, Android telefonda oynayabileceğiniz iki kişilik ok atma oyunu.
  • Stickman Archer 2

    Stickman Archer 2, tek ve çok oyunculu modun yanında görevler sunan ok atma oyunu.
  • Archer Duel

    Kaleyi tek başınıza korumalısınız!
  • Impossible Journey

    Impossible Journey mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Archer Diaries

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz okçuluk oyunudur.
  • Lumi's Journey

    Lumi's Journey, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Rapstronaut: Space Journey

    Rapstronaut: Space Journey, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen bir tür beceri oyunudur.