Vintage FX

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Vİntage FX uygulamasını kullanarak fotoğraflarınıza göz alıcı filtreler ekleyebilirsiniz.

Mobil cihazların kamera donanımlarının gelişmesi ve sosyal medya platformlarının yaygınlaşmasıyla birlikte fotoğraf düzenleme uygulamaları da bir hayli popüler hale geldi. Sıradan nesnelerin fotoğraflarını bile ilginç çalışmalara dönüştürebilen bu filtrelendirme uygulamaları arasında yer alan Vintage FX, iOS kullanıcılarına tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.

Hem tablet hem de akıllı telefon kullanımına uygun olan bu düzenleme uyuglaması ile siz de çektiğiniz fotoğraflara ilginç filtreler katabilir ve onları göz alıcı bir hale dönüştürebilirsiniz. Kolay kullanım özellikleriyle dikkatimizi çeken Vintage FX'te 80'den fazla filtre ve 20'den fazla manuel ayar aracı bulunuyor. Bunları kombine ederek ortaya farklı çalışmalar çıkarabilir ve bunları sosyal medya hesaplarınız üzerinde paylaşabilirsiniz.

Uygulamanın en önemli özelliği ön ayarlı filtrelere ek olarak kullanıcılara kendi ayarlarını yapabilme şansı vermesi. Bu sayede belirli kalıplar içerisinde sıkışmak yerine kendi ayarlarımızı gerçekleştirebiliyoruz.

Diğer fotoğraf düzenleme uygulamalarında görmeye alıştığımız gibi Vintage FX'te de çeşitli paylaşım seçenekleri mevcut. Bu seçenekler yardımıyla oluşturduğunuz çalışmaları hesaplarınız üzerinde arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vintage Camera

    iPhone ve iPad cihazlarınızdaki fotoğraflarınıza eskitme efektleri eklemek isterseniz bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • RTRO

    RTRO, iPhone ve iPad modelleri üzerinden kullanılabilen retro ve vintage fotoğraflar çekmenizi sağlayan kamera uygulaması olarak ön plana çıkıyor.
  • Vintango - Vintage camera, free photo effects editor

    Vintango ile fotoğraflarınıza kolayca güzel bir görünüm kazandırabilirsiniz
  • 8mm Vintage Camera

    Birbirinden ilginç efektlere, temalara ve lenslere sahip olan bu uygulama ile retro videolar çekebilir ve bunları sosyal medya araçlarında paylaşabilirsiniz.
  • Easy Slowmo FX

    Easy Slowmo FX ile videolarınıza kolayca ağır çekim efekti uygulayabilirsiniz
  • InstaEffect FX

    InstaEffect FX, fotoğraflarınıza farklı filtre ve efektler ekleyebilmenizi sağlayan etkileyici ve kullanışlı bir iOS uygulamasıdır.
  • Distressed FX

    Distressed FX ile fotoğraflarınıza orijinal dokunuşlar yapabilir ve onları farklı sosyal medya platformlarında paylaşabilirsiniz.
  • Super Power FX

    Super Power FX uygulamasını kullanarak kendi kısa filmlerinizi çekebilir ve onlar göz alıcı efektler ekleyebilirsiniz.