Vipbanko

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
270 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Vipbanko, yüksek tahmin tutma oranı veren iddaa ve banko maç tahminleri uygulaması.

Vipbanko, her gün maç programı ne olursa olsun tahminler sunan, futbolun yanı sıra basketbol, tenis, buz hokeyi karşılaşmalarına dair de iddaa tahminleri sunan başarılı bir spor uygulaması. Sıklıkla iddaa kuponu hazırlayan biriyseniz bu uygulamayı kesinlikle indirmelisiniz.

Android platformunda ücretli, ücretsiz onlarca banko maç tahminleri, iddaa tahminleri sunan uygulama mevcut ancak tahminlerin tutma oranı oldukça düşük oluyor ve satın aldıysanız paranızı geri almakla uğraşmak durumunda kalıyorsunuz. Maç programı fark etmeksizin düzenli olarak tahmin veren Vipbanko ise tahmin konusunda oldukça iddalı. Tahminlerin tutma oranı yüzde 70. Bu oldukça yüksek bir oran.

Yeni maçlar eklendiğinde anlık bildirimlerle haberdar eden Vipbanko’nun arayüzü de oldukça sade. Tek dokunuşla tahminlere ulaşabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Vipbanko

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
141 TOPLAM İNDİRME

Vipbanko, yüksek tahmin oranı vermesiyle dikkat çeken iddaa maç tahminleri uygulaması.

Vipbanko, iddaa kuponu yaparken önerilerine göz atmanız gerektiğini düşündüğüm isabetli tahminlerde bulunan bir spor uygulaması. Banko maç tahminleri, iddaa tahminleri uygulamaları arasında yüzde 70 gibi oldukça yüksek tahmin oranıyla öne çıkan uygulamayı hem iPhone hem de iPad’inizde kullanabiliyorsunuz.

iOS platformunda da onlarca iddaa tahmin uygulaması mevcut ancak çoğu parasının karşılığını vermiyor. Büyük hevesle hazırlanan kuponlar boşa gidiyor. Vipbanko sürekli iddaa kuponu yapanlara yardımcı olan yüksek tahmin oranı sunan nadir uygulamalardan biri. Maç programı fark etmeksizin her gün tahminler sunuyor ve tahminleri dikkate alarak oynadığınız vakit kuponunuzun tutma oranı yüzde 70.

Yeni maçlar geldiğinde anlık bildirimle hemen haberdar olabildiğininiz uygulamada futbolun yanı sıra tenis, buz hokeyi, basketbol karşılaşmalarına dair tahminler de alabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • S Sport Plus APK

    S Sport Plus APK, hayranı olduğunuz spor müsabakalarını ve keyifle izleyeceğiniz programları Full HD bir şekilde size sunuyor.