Virus War - Space Shooting Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Zevkli ve eğlenceli bir mobil beceri oyunu

Virus War, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon ve macera dolu bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Karşınıza çıkan engelleri yok etmek için mücadele ettiğiniz renkli ve zevkli bir mobil oyun olarak nitelendirebileceğim Virus War, farklı uzay gemilerini kontrol ederek virüslerle savaştığınız bir oyundur. Karşıdan gelen virüs bloklarını yok etmek için mücadele ettiğiniz oyunda son derece dikkatli olmamız gerekiyor. Son derece eğlenceli bir oynanışa sahip olan oyunda reflekslerinizi de iyi kullanmanız gerekiyor. Basit ve ilgi çekici bir oyun olarak nitelendirebileceğim oyunda işiniz bir hayli zor. Farklı gemileri kontrol edebileceğiniz oyunda aynı zamanda kontrol ettiğiniz gemiye yeni özellikler de ekleyerek daha güçlü bir konuma da gelebiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda bol animasyon ve efekt yer alıyor. Bu tarz oyunları seviyorsanız Virus War sizleri bekliyor.

Virus War oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Virus War - Space Shooting Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu

Virus War, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon ve macera dolu bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm zevkli ve eğlenceli bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Virus War, virüslerle mücadele ettiğiniz bir oyundur. Oyunda ekranın üstünden gelen virüslerle savaşıyor ve onları yok ederek puanlar kazanıyorsunuz. Büyük bir beğeniyle oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda renkli ve zevkli bir atmosfer yer alıyor. Karşınıza çıkan engelleri yok etmek için elinizi çabuk tutmanız gereken oyunda farklı gemileri de kontrol edebiliyorsunuz. Aynı zamanda kullandığınız gemiyi de güçlendirebileceğiniz oyunda bol aksiyon ve macera yer alıyor. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Virus War mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim.

Virus War oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Space X : Galaxy War

    Uzay savaş oyunuyla nostalji yaşıyoruz.
  • Non-Stop Space Defense

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Space Cone

    Harika zamanlar geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Space Hop

    Becerilerinizi sınayabileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Space Justice: Galaxy Shooter

    Harika deneyim sunan bir arcade oyunu
  • Space Docking

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Tower of War

    Kule savaşları yapabileceğiniz eşsiz bir arcade oyunu
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci