Vito Jump 'n' Roll

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Vito Jump 'n' Roll, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz iki boyutlu platform macera oyunu.

Vito Jump 'n' Roll, tüylü, kıllı çirkin görünümlü bir hayvanı kontrol ettiğiniz platform macera oyunu. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan oyun kaliteli görsellerine rağmen boyut olarak oldukça düşük olmasıyla dikkat çekiyor.

30’dan fazla bölüm boyunca orman, mağara ve buzullarda oyuna ismini taşıyan karakterin en iyi arkadaşını bulmasına yardımcı oluyorsunuz. El ve ayakları olmayan Vito’nun arkadaşına ulaşması elbette kolay olmuyor. Hareketli platformlara tutunabilen ve çeşitli araçları kullanma yetisine sahip karakterimizin karşısına fizik tabanlı tuzakların yanı sıra birçok düşman da çıkıyor.

Hikaye modu ve süre sınırlı mod olmak üzere iki seçenek sunan iki boyutlu platform oyunu görsel çizgileriyle her ne kadar küçük yaşta oyunculara hitap ettiğini gösterse de her yaştan oyuncunun keyif alarak oynayacağı bir yapım.

Erkan Calp

Vito Jump 'n' Roll

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
75 MB DOSYA BOYUTU

Vito Jump 'n' Roll, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilir platform oyunları arasında.

Vito Jump 'n' Roll, düşük boyutlu olmasına karşın kaliteli görseller sunan platform oyunu. iOS platformunda da ücretsiz karşımıza çıkan oyunda oyuna ismini veren karakterimizin kaçırılan en iyi arkadaşını bulmasına yardım ediyoruz.

Üç farklı yerde geçen 30 bölüm içeren iki boyutlu macera oyununda onlarca fizik tabanlı bulmacanın yanında bölüm sonlarında çıkan düşmanları atlatmamız gerekiyor.

Köpek dostumuzu kaçıran adam neyse ki arkasında kemik izlerini bırakmış. Onları takip ederek arkadaşımızın izini sürüyoruz. Kulağa oldukça basit gelen görev göründüğü kadar kolay değil. Bazen hareketli platformlara tutunmamız, bazen kar arabasına binmemiz, bazen yuvarlanmamız, bazen de uçmamız gerekiyor. Bölümler çok güzel hazırlanmış. Ne fazlasıyla kolay, ne de zor… Zorlu düzeyinin dozunda ayarlanması bu tür oyunlardan keyif alabilmek adına önemli bildiğiniz gibi.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Vito Jump

    Super Vito Jump, hem eski günleri anımsatan hem de yeni bir oyun yapısına sahip olan ücretsiz ve eğlenceli bir Android koşu oyunu.
  • JUMP Assemble APK

    Manga karakterlerinin bir araya geldiği JUMP Assemble APK, 5v5 ve çeşitli oyun modlarını destekleyen bir MOBA oyundur.
  • Pyro Jump

    Pyro Jump, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir ilerlemeli platform oyunudur.
  • Happy Jump

    Happy Jump, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz en iyi zıplama oyunlarından biridir.
  • Make Them Jump

    Make Them Jump, birden fazla karakteri aynı anda yöneterek farklı engellerin üzerinden atlamanız gereken heyecanlı ve ücretsiz Android oyunudur.
  • Doodle Jump

    Doodle Jump'da sürekli zıplamalı ve bölümü geçmek için engellere takılmamalısınız. Boş zamanları geçirmek için eğlenceli bir Android oyunu.
  • Kingdom Jump

    Rengarenk bir atmosfer bizleri bekliyor.
  • Babybug Super Jump Rush

    Bölümleri tamamlamaya çalışacağız.