Vivino Wine Scanner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz şarap uygulamasıdır.

Vivino Wine Scanner, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir şarap tarama uygulamasıdır. Bu uygulama ile şarap etiketinin fotoğrafını çekip tarayarak şarap hakkındaki bilgilere ulaşabilirsiniz.

Şarap kimileri için öylesine bir içkiyken kimileri içinse bir tutku. Her şarabın tadı ve içeriği de birbirinden farklı. Bu uygulama ile her şarabın içeriğini ve onla alakalı detaylı bilgileri öğrenebilirsiniz.

Yalnızca içeriği ile ilgili değil, onu nasıl servis etmeniz gerektiği, sıcaklığı, nereden geldiği gibi konularla ilgili bilgileri ve diğer kullanıcıların yorumlarını alma şansına da sahipsiniz.

Özellikler:

  • Kullanıcı dostu arayüz.
  • Basit ve kullanışlı.
  • Fiyat bilgileri.
  • Listeye ekleme.
  • Kişiselleştirilmiş tavsiyeler alma.
  • Beğenme ve yorum bırakma.
  • İnternet bağlantısı olmadığında tarama yapma.

Eğer siz de şaraplarla ilgili bilgilere erişmek istiyorsanız bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Vivino Wine Scanner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
52.7 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz şarap uygulamasıdır.

Şarap, belki de tarihi en eskiye dayanan içkilerden bir tanesi diyebiliriz. Kimileri için yalnızca bir alkollü içkiyken kimileri için ise bir tutku. Dünyada pek çok şarap çeşidi bulunuyor ve bunları ayırt etmek o kadar kolay değil.

Örneğin bir restoranda şarap seçmeye çalışıyorsunuz fakat zorlanıyorsunuz diyelim. Vivino bu noktada size yardımcı olmak için devreye giriyor. Vivino ile şarabın etiketini tarayarak onunla ilgili her türlü bilgiye erişebiliyorsunuz.

Şarabın içeriğinde neler olduğu, tadı, nasıl servis edilmesi gerektiği, hangi bölgeden geldiği gibi konularla ilgili bilgileri bu uygulama sayesinde görebilirsiniz. Diğer kullanıcıların yorumlarını görebilir, beğenebilir ve kendi yorumunuzu bırakabilirsiniz.

Ayrıca uygulama sizin beğenilerinize göre kişiselleştirilmiş tavsiyeler sunar. Beğendiğiniz şarapları kaydedebilir ve listenize ekleyebilirsiniz. Internetiniz olmadığında bile tarama yapabilir, bağlandığınızda bilgilere erişebilirsiniz.

Uygulama basit, kullanışlı ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Eğer siz de şaraplara özel ilgi duyuyorsanız bu uygulamayı indirip kullanabilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Vivino Wine Scanner

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Vivino Wine Scanner ile mobil cihazınızın kamerasını kullanarak herhangi bir şarap hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Vivino Wine Scanner, Windows Phone platformundaki en iyi şarap uygulaması olarak yer alıyor ve dilediğiniz şarabın üretim tarihinden servis şekline kadar oldukça detaylı bilgi almanıza imkan tanıyor.

Romantik yemeklerin vazgeçilmez lezzetlerinden şarap için mobil uygulama da geliştirildi ve Vivino Wine Scanner adıyla tüm platformlarda ücretsiz olarak yayınlandı. Adından da anlayacağınız üzere uygulama, mobil cihazınızın kamerası ile şarabı tarıyor ve sadece birkaç saniye içerisinde yılından popülaritesine kadar oldukça detaylı bilgiyi ekranınıza yansıtıyor.

Şarap severlere özel hazırlanan uygulama, o anda sofranızda bulunan şarap veya daha önceden resmini çektiğiniz bir şarap hakkında bilgi sunabiliyor. Yılı, türü, ortalama puan ve fiyatı hakkında bilgilere rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Puanlama ve yorumlar milyonlarca şarap sever tarafından belirleniyor. Dilerseniz siz de yorumlara katılabiliyorsunuz. Öte yandan sosyal ağ hesaplarınızı bağlayarak arkadaşlarınızın sevdikleri şarapları da görebiliyorsunuz.

Vivino Wine Scanner, ücretsiz olarak kullanılabiliyor ancak pro sürümde şarap kaydı oluşturma ve şarapları fiyatlarına – puanlarına ve tarihe göre sıralama, not ekleme, kişisel tat profili oluşturma, şaraplara not verme gibi özellikler sunuluyor. Son olarak uygulama Türkçe dil desteği sunmuyor; zaten arayüz o kadar basit tasarlanmış ki ileri seviye İngilizceye ihtiyaç duymuyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Delectable Wine

    Delectable Wine, şarap severlerin içecekleri şaraplar hakkında genel bilgi alabilmelerini sağlayan yararlı bir Android şarap değerlendirme uygulaması.
  • ShopSavvy Barcode Scanner

    ShopSavvy Barcode Scanner, hem barkod hem QR kod okuyabilen ve aynı zamanda internet üzerindne ürün ve fiyat araştırması yapmanızı sağlayan yararlı bir Android uygulaması.
  • Tiny Scanner

    Tiny Scanner, Android cihazlarda ücretsiz kullanılabilir pdf belge tarayıcı.
  • Xray Scanner Funny

    Xray Scanner Funny, çekilen görüntüleri Xray filmlerine dönüştüren ilginç bir uygulama.
  • Clear Scanner

    Clear Scanner uygulaması ile Android cihazlarınızı oldukça işlevsel bir fotoğraf tarayıcısına dönüştürebilirsiniz.
  • PDF Document Scanner

    PDF Document Scanner uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan elinizdeki belgeleri taratabilir ve PDF olarak kaydedebilirsiniz.
  • Mini Scanner

    Mini Scanner ile tüm belgelerinizi kolay bir şekilde tarayabilir ve kaydedebilirsiniz.
  • Privacy Scanner for Facebook

    Privacy Scanner for Facebook, Facebook sayfanızı tarar ve gizliliğinizi korur.