Vivv

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME

Vivv, Android cihazlar için ücretsiz filtre ve efekt uygulaması.

Vivv, Android telefonunuzla fotoğraf ve video çekerken gerçek zamanlı olarak filtre, efekt uygulamanıza izin veren uygulamalar arasında. Ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz uygulamayla fotoğrafın belli bölümünü renkli bırakıp kalan noktaları siyah – beyaz yapma yani renk sıçrama efekti verme işini çok basit şekilde yapabiliyorsunuz.

Video kaydederken veya fotoğraf çekerken çekim aşamasında filtre ve efekt uygulayabileceğiniz pratik bir mobil uygulama arıyorsanız Vivv’e bakmadan geçmeyin derim. Instagram, Facebook ve diğer sosyal mecralarda özellikle fotoğraf paylaşmayı seviyorsanız fotoğraflarınızın rengiyle oynayarak saniyeler içerisinde sanatsal fotoğraflar elde edebileceğiniz uygulama ücretsiz ve de satın alım içermiyor.

Erkan Calp

Vivv

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Fotoğraf ve videolarınızı daha ilginç hale getirerek sosyal medyada popüler olmasını sağlayabilirsiniz.

iOS işletim sistemli cihazlarınızda çekmiş olduğunuz fotoğraf ve videoları daha ilgi çekici hale getirmek istiyorsanız Vivv uygulamasını mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.

Çeşitli filtreler, renk araçları ile fotoğraf ve videolarınızı renklendirecek harika bir fotoğraf düzenleme uygulaması olan Vivv, sıradan fotoğraflarınıza bile harika görünümler katacak. Sosyal medya hesaplarınızda paylaşacağınız fotoğraflar ve videoların daha fazla ilgi çekmesini istiyorsanız, ilk yapmanız gereken onları ilginç hale getirmek olmalıdır. Tam da bu noktada ihtiyacınız olan araçları sizlere sunan Vivv uygulaması, barındırdığı filtreler ve araçlarla hayal gücünüzü kullanmanızda yardımcı oluyor.

Fotoğraf veya videolarınızda öne çıkarmak istediğiniz nesneleri kolayca düzenleyebiliyorsunuz. Fotoğrafı tamamen siyah beyaz yapıp, öne çıkmasını istediğiniz nesneyi renkli hale getirebilmeniz de mümkün. Uygulamayı başlattıktan sonra düzenlemek istediğiniz fotoğrafı veya videoyu açarak, sağ ve sol altta bulunan araçlardan dilediğinizi uygulayabilirsiniz.

Fotoğraf ve videolarınızı ilginç hale getirmenizde yardımcı olan Vivv uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında