vjay for iPhone

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
204 TOPLAM İNDİRME

vjay, iPhone ve iPod Touch üzerinde video düzenleme ve birleştirme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz başarılı bir video editörüdür.

vjay for iPhone, iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPod Touch cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz profesyonel bir video düzenleme uygulamasıdır.

Uygulama sayesinde birden fazla videoyu kolayca birleştirebilir, sevdiğiniz müzikleri istediğiniz videoların arkasına entegre edebilir, video geçişleri için farklı efektlerden yararlanabilir ve daha birçok özellikten yararlanabilirsiniz.

Cihazınız üzerinde yer alan videoları düzenleyebileceğiniz gibi, anlık olarak kendi çekeceğiniz videoları da uygulama içerisine ekleyerek düzenleme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Uygulamanın düzenleme ekranı gayet anlaşılır ve kolay kullanılır şekilde tasarlanmıştır. Aynı anda iki farklı video ve bir müziği açabileceğiniz düzenleme ekranı üzerinde istediğiniz tüm düzenleme işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

iTunes üzerinden satın alacağınız müzikleri anlık olarak videolarınız üzerine ekleme şansına sahip olduğunuz vjay for iPhone üzerinde geçiş süresi, video boyutları, otomatik ses çalma gibi kullanıcılar tarafından düzenlenebilen farklı ayarlar da bulunmaktadır.

Düzenlediğiniz, birleştirdiğiniz veya karıştırdığınız videoları doğrudan Youtube üzerine ekleyebilir ve e-posta aracılığıyla arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Profesyonel bir video editörü olan vjay for iPhone'u mutlaka denemenizi öneririm. Yapabileceklerinizi gördüğünüz zaman gerçekten çok şaşıracaksınız.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • vjay

    vjay, iPad'iniz üzerinde video birleştirme ve video karıştırma işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz kullanışlı bir uygulamadır.
  • DownTube - Music for Youtube

    YouTube video klipleri, şarkıları arka planda çalın, dinleyin.
  • Free Music Downloader

    Free Music Downloader ile Soundcloud üzerinden dilediğiniz parçaları zahmetsizce indirebilirsiniz.
  • Dolby On

    Dolby On uygulaması ile iPhone / iPad'inizde ses ve müzik kaydı yapabilir ve düzenleyebilirsiniz.
  • Music Download For SoundCloud

    Music Download For SoundCloud, normalde ücretli olan uygulama için yapılan kampanya sayesinde ücretsiz olarak indirerek SoundCloud ile müziğe doyun.
  • GarageBand

    GarageBand, iPhone, iPad ve iPodtuch'ınızı kayıt stüdyosuna dönüştüren bir müzik uygulamasıdır.
  • Dream TV for iPhone

    Dream TV iPhone uygulaması ile müzik haberlerini takip edebilir, Dream TV'yi canlı olarak izleyebilirsiniz.
  • Rewound - Music Player

    Rewound - Music Player İndir: iPhone'u iPod olarak kullanmak isteyenler için! iPhone'u iPod Classic'e dönüştürün.