vMEye

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,698 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

vMEye, Android cihazlarınız üzerinden evinizdeki, işyerinizdeki veya herhangi başka bir yerde olan güvenlik kameralarının canlı görüntülerine ulaşabileceğiniz yararlı bir uygulamadır.

vMEye, Android kullanıcılarının canlı kamera görüntülerine ulaşarak kontrol etmelerini sağlayan yararlı ve ücretsiz uygulamadır. Evinizde veya iş yerinizde takılı olan güvenlik kemarası veya görüntü kaydedici cihazlara hızlı ve kolayca bağlanarak canlı olarak kontrol etme fırsatı sağlayan uygulama işinize yarayabilir.

Android telefon ve tabletler ile uyumlu olarak çalışan uygulama ile gerekli görmeniz durumunda ekran görüntüsü de alabiliyorsunuz. IP adresi ve port numarasını kullanıcı farklılıklarına göre değiştirebileceğiniz vMEye, birden fazla kanal takip etme özelliğine de sahiptir. Sınırsız videolu görüntü kontrolü yapabileceğiniz uygulama, evinizin veya iş yerinizin güvenliğinden emin olmak için kullanabileceğiniz en iyi uygulamaların başında geliyor.

Android cihazlarınıza ücretsiz olarak yükleyerek kullanabileceğiniz uygulamayı kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

vMEye

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,364 TOPLAM İNDİRME

vMEye, evinizde veya iş yerinizde takılı olan güvenlik kameralarının canlı görüntülerine hızlı ve kolayca ulaşmanızı sağlayan ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.

vMEye, iPhone ve iPad'leriniz üzerinden güvenlik kameralarınızın canlı görüntülerini kontrol etmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir uygulamadır. Hızlı ve kullanımı kolay bir uygulama olan vMeye, iPhone, iPad ve iPod Touch desteği sunmaktadır.

Tatile çıktığınızda veya başka benzeri durumlarda, evlerinizin ve iş yerlerinizin güvenlik kameralarına bağlanarak güvenliğinden emin olarak kendinizi rahatlatabilirsiniz. Ayrıca uygulama ile ihtiyaç duymanız halinde ekran görüntüsü alarak kullanabilirsiniz.

Direkt olarak canlı video görüntülerine kolayca bağlanabileceğiniz vMEye'ı kullanarak IP adresi ile bağlantı kurabilirsiniz.

Sizde eviniz, iş yeriniz veya yazlığınızdaki güvenlik kameralarının görüntülerine dilediğiniz an ulaşmak istiyor ve güvenliğinden emin olmak istiyorsanız, vMEye uygulamasını iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulamanın pro versiyonunu satın alarak daha fazla özellikten yararlanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında