Vodafone Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
273 TOPLAM İNDİRME

Vodafone Arena uygulaması ile Türkiye'nin ilk akıllı stadyumu hakkında her şey Android cihazınızda.

Vodafone Arena, Beşiktaş taraftarlarını bir araya getiren Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu konumunda ve stat hakkında her şeye ulaşabildiğimiz resmi mobil uygulaması da bulunuyor.

Android telefoumuza ücretsiz indirip doğrudan kullanabildiğimiz stadyum uygulamasında Beşiktaş’ın maçlarını canlı takip etmekten güncel haberlere, stat hakkında görsel ve yazılı içeriklerden üç boyutlu olarak gezmeye kadar yeni stata dair her bilgiye kolaylıkla ulaşmak mümkün.

Yüksek hızda WiFi ve mobil internet sunarak taraftarların stat çoşkusunu sevdikleriyle paylaşmalarına imkan tanıyan Vodafone Arena’nın mobil uygulaması da oldukça başarılı. Her Beşiktaşlının kesinlikle indirmesi gerektiğini düşünüyorum.

Erkan Calp

Vodafone Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
158 TOPLAM İNDİRME

Vodafone Arena uygulaması ile stat hakkında detaylı bilgi alabilir, stadı gezebilir, maçları takip edebilirsiniz.

Vodafone Arena, Beşiktaş taraftarlarının sabırsızlıkla beklediği Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu ve mobil uygulaması da bulunuyor.

iOS platformunda iPhone ve iPad’de kullanılabilir olan stadyum uygulamasında açılışına sayılı günler kalan Vodafone Arena’yı oturduğunuz yerden 3 boyutlu olarak gezme, kat planlarına, koltuklara göz atma, stat hakkında detaylı bilgiye ulaşma şansına elbette sahipsiniz. Stata dair görsel ve yazılı detaylı bilgi edinmenin yanı sıra Beşiktaş ve Vodafone Arena’ya dair yazılan çizilen güncel haberleri, Beşiktaş’ın maçlarını, ligdeki durumunu, hatta maçları canlı olarak takip etmeniz mümkün.

Beşiktaş taraftarlarını bir araya getiren resmi nitelikli uygulama arayüzünün de olabildiğince sade tasarlandığını da atlamamak gerek. Tek dokunuşla Beşiktaş’ın puan durumuna, oynayacağı maçlara, stat görüntülerine, haberlere ulaşabiliyorsunuz.

Yüksek hızlı mobil ve WiFi internet bağlantısı sunacak olmasıyla da dikkat çeken Beşiktaş Vodafone Arena’nın mobil uygulaması da oldukça başarılı.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vodafone Park

    Vodafone Park uygulamasıyla Vodafone Park stadyumunu inceleyebilir, Beşiktaş haberlerini takip edebilirsiniz.
  • Spor Arena

    Spor Arena mobil uygulaması ile canlı maç sonuçları, skorlar, puan durumu, fikstür, maç özetleri, spor haberleri cebinizde.
  • Tennis Arena

    Tennis Arena ile mobil cihazınızda tenis maçları yapabileceksiniz.
  • Volleyball Arena APK

    Volleyball Arena APK, mobil cihazlarınızda eşsiz bir voleybol deneyimi yaşatıyor.
  • Basketball Arena

    Basketball Arena (Basketbol Arena) Android Google Play'de! Kafa Topu 2 geliştiricileri Masomo'dan 1'e 1 online basketbol oyunu
  • Soccer Rally: Arena

    Soccer Rally: Arena Android oyununda arabalarla futbol maçı yapıyoruz.
  • Soccer Arena Online

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Soccer Arena Online mobil oyunu, dünyanın dört bir yanından futbol tutkunlarını bir araya getiren oldukça keyifli bir futbol oyunudur.
  • Tennis Slam: Global Duel Arena

    Mobil cihazımızda tenis oynayacağız.