Vodio

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

Vodio, yeni videolar keşfedebileceğiniz ve kendi videolarınızı paylaşabileceğiniz başarılı bir Android uygulamasıdır.a

Vodio, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz başarılı bir video paylaşma ve video keşfetme uygulamasıdır. En yeni ve viral olan videoları doğrudan görüntüleyebileceğiniz bu başarılı uygulama sayesinde, gerçekten çok eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

Farklı kaynaklar üzerinden videolar izlemenize ve keşfetmenize olanak sağlayan uygulama içerisinde bilim, teknoloji, spor, müzik, haber, eğlence, komedi ve daha birçok kategori yer almaktadır. Bu sayede izlemek istediğiniz kategoriye ait olan tüm videoları kolayca görüntüleyebilirsiniz.

Uygulamanın güzel özelliklerinden bir tanesi de sizin izleme alışkanlıklarınızı göz önünde bulundurarak öğrenmesi ve izlemek isteyebileceğinizi düşündüğü videoları sizin için listelemesidir.

Tüm bunların dışında hoşunuza giden ilginç videoları tüm sevdiklerinizle Twitter, Facebook veya e-posta yoluyla doğrudan paylaşabilirsiniz.

En komik ve en ilginç videoları keşfedebileceğiniz bu sosyal video ağında yerinizi almak için Vodio uygulamasını hemen telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Can Çevrim

Vodio

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Vodio, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz başarılı bir video keşfetme ve izleme uygulamasıdır.

iOS cihazlarını üzerinde kullanabileceğiniz Vodio adlı uygulama sayesinde farklı kategoriler altında en yeni videoları keşfedebilir ve izleyebilirsiniz.

Kolay anlaşılır ve kullanılır kullanıcı arayüzü sayesinde farklı video kaynakları üzerinde yer alan farklı kategorilerde birçok videoya kolayca ulaşabilirsiniz.

İnternet alemindeki yeni viral olacak videoları herkesten önce ulaşabilir ve beğendiğiniz videoları Facebook, Twitter ve e-posta aracılığıyla sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

İzlediğiniz videolar doğrultusunda neler izlemekten hoşlandığınızı analiz eden uygulama, sonrasında hoşuna gidebileceğini düşündüğü videoları sizin için listeler. Bu sayede iOS cihazlarınız üzerinde kullanmakta olduğunuz kişisel video asistanınız olduğunu hissedebilirsiniz.

Spor, eğlence, teknoloji, müzik, haber, komedi, bilim ve daha birçok farklı kategori altında yer alan ilgi duyduğunuz videoları keşfetmek ve izlemek Vodio ile artık çok daha kolay.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında