Vole Edutainment

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
213 TOPLAM İNDİRME
41.21 MB DOSYA BOYUTU

Vole Edutainment, farklı medya dosyalarını, belgeleri ve web sayfalarını bir araya toplayabileceğiniz ve görüntüleyebileceğiniz ücretsiz bir programdır.

Vole Edutainment, bilgisayar kullanıcılarının ses, video, Youtube bağlantıları, web sayfaları, belgeler, resimler ve daha pek çok farklı içeriği bir araya toplayabilmeleri ve görüntüleyebilmeleri için geliştirilmiş olan ücretsiz bir programdır.

Özellikle internet üzerinde farklı konularla ilgili araştırmalar yapıyorken toplamış olduğunuz içerikleri bir araya getirerek, sizden sonra aynı konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kullanıcılarla Vole Edutainment sayesinde içeriklerinizi kolayca paylaşabilirsiniz.

Program bilgisayarınız üzerinde yer alan video, ses, resim, döküman ve daha birçok belgeyi farklı araştırma başlıkları altında saklayabildiği gibi, Youtube videolarını ve web sitelerini de saklayabilir. Aynı zamanda bahsetmiş olduğumuz tüm içerikler için önizleme yapmanıza da olanak sağlar.

Ayrıca sisteminiz üzerinde Adobe Reader veya Microsoft Office gibi yazılımlar varsa, Vole Edutainment sizlere PDF, DOC, PPT, RTF, GIF ve benzer formatlardaki dosyaları görüntüleme şansı da tanır.

Özellikle hazırlayacağınız interaktif sunumlar sırasında seyircilerin dikkatini sürekli olarak korumanıza yardımıc olacak olan Vole Edutainment, neredeyse her türden medya dosyasını oynatabilmektedir.

Öğrenmenin modern, etkili ve eğlenceli bir yolu olarak karşımıza çıkan Vole Edutainment, farklı kaynaklar üzerinde yer alan belirli konularla ilgili bilgileri bir arada tutmamıza ve kolayca başka insanlarla paylaşmamıza olanak sağlar.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vole Word Reviewer

    Vole Word Reviewer programı sayesinde Word dosyalarınıza multimedya notlar ekleyebilirsiniz.
  • Vole Media CHM

    Vole Media CHM programı sayesinde ofis dökümanlarınızın yanındaki yardım dosyalarını multimedya CHM dosyaları haline getirebilirsiniz.
  • Vole CHM Reviewer

    Ofis dökümanlarına eklenen CHM ve VMC formatlı notları görüntülemek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • Vole Magic Note

    Bilgisayarınızda interaktif medyalar ile notlar ve günlükler tutabilmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir araç.
  • Vole Windows Expedition

    Bilgisayarınızdaki klasör ve dosyaları en kolay şekilde yönetebilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • Vole Internet Expedition

    Eğer standart web tarayıcılarından sıkıldıysanız ve alternatifler arıyorsanız bu internet tarayıcısı ile gezintinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz.
  • Tetris Arena 1.4

    3 boyutlu ve çeşitli zorluk derecelerine sahip olan güzel bir tetris oyunu.
  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz