Voletarium: Sky Explorers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Voletarium: Sky Explorers, eski zamanları konu alan bir aksiyon oyunudur. Oyunda yaptığınız uçakla birlikte keşfe çıkmalı ve yeni ülkeler bulmalısınız.

Uçmayı seviyorsanız ve uçak kullanmak istiyorsanız Voletarium: Sky Explorers oyunu tam size göre. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Voletarium: Sky Explorers oyunu, size kendi uçağınızla birlikte uçma imkanı sunuyor.

Voletarium: Sky Explorers oyununda, sizin de dahil olduğunuz bir grup insan uçak yapıyorlar. Oldukça eski olan bu uçağı uçurmak çok zor fakat siz bunun üstesinden gelebilirsiniz. Yaptığınız bu uçakla birlikte bazı yolculuklara çıkmalı ve yeni yerler keşfetmelisiniz. Elbette bu oyunu oynamak düşündüğünüz kadar kolay olmayacak. Çok fazla yükseğe çıkamayan uçak ile yeni ülkelere keşif yapabilmek yalnızca profesyonellerin işidir. Sizin de profesyonel olduğunuzu biliyoruz. Bunu başarabilirsiniz!

Renkli grafikleri ve aksiyon dolu müzikleri ile birlikte Voletarium: Sky Explorers oyununu çok seveceksiniz. Oyunda uçakla yolculuk yaparken bazı sıkıntılar ile karşılaşabilirsiniz. Mesela uçağınızın kontrolünü kaybedip bazı hasarlar alabilirisiniz. Oyunun geliştiricileri hasar aldığınız zamanlarda sizi fazla bunaltmamak için bazı bölgelere hasar giderici nesneler koymuş. Uçağınızın hasarlarını bu nesneler ile sorunsuz olarak giderebilirsiniz.

Voletarium: Sky Explorers oyununda uçakla yeni ülkeler keşfederken gökyüzünde bulunan paraları da toplamanız gerekli. Topladığınız bu paralar ile birlikte uçağınızı geliştirebilir ve daha fazla mesafeye gidebilirsiniz.

Sadece boş zamanlarınızda değil sürekli oynamak isteyeceğiniz Voletarium: Sky Explorers oyununu hemen şimdi indirip keşfe başlayın!

Uğur Sağlam

Voletarium: Sky Explorers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
798 MB DOSYA BOYUTU

Voletarium: Sky Explorers, kendi uçağınızı yapmanıza ve yaptığınız uçak ile birlikte keşfe çıkmanıza imkan sağlayan bir mobil oyundur.

Herkes kuşlar gibi özgürce uçabilmek ister. Fakat insanın yapısı gereği bu elbette mümkün değil. İnsanlar ise kendileri uçamıyorlarsa bazı nesneleri uçurmayı denemişlerdir. İşte tam olarak bu fikri konu alan Voletarium: Sky Explorers, uçak yapmanızı ve uçurmanızı sağlıyor.

Voletarium: Sky Explorers oyununda, bir grup insan bir nesneyi uçurabileceklerini keşfediyorlar. Bir şekilde uçak yapmayı başaran bu insanlar, yaptıkları uçak ile birlikte gökyüzünü keşfe başlıyorlar. Oldukça zevkli bir macerayı konu alan Voletarium: Sky Explorers, size sınırsız eğlence imkanı sunuyor.

Voletarium: Sky Explorers oyununda yaptığınız uçağı geliştirmek için büyük fırsatlara sahipsiniz. Öncelikli olarak uçağınızı uçurmalı ve diğer ülkelere doğru yolculuğa başlamalısınız. Yalnız uçağı kullanırken oldukça dikkatli olmanız lazım. Henüz geliştirme aşamasında olan uçak, çok tehlikeli ve kontrolü ise oldukça zor. Bu yüzden keşfettiğiniz ülkelerde uçağınız için yeni parçalar bulmalı ve uçağınızı geliştirmelisiniz.

Uçak kullanırken elbette bazı hatalar yapacak ve uçağa zarar vereceksiniz. Bunu da düşünen Voletarium: Sky Explorers geliştiricileri, uçağın hasarını gidermek için gökyüzüne bazı nesneler eklemiş. Bu nesneleri alarak uçağınızı tamir edebilir ve keşif yolculuğunuza ara vermeden devam edebilirsiniz.

Anlatırken bizi eğlendiren bu oyunun oynayanları kendisine hayran bırakacağına inanıyoruz. Hadi hemen şimdi Voletarium: Sky Explorers indirin ve keşfe başlayın.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PLAYMOBIL The Explorers

    Dinozorları avladığınız eğlenceli bir macera oyunu
  • Age of Explorers

    Age of Explorers, Android cihazlarımızda oynayabileceğimiz bir denizcilik oyunu.
  • Explorers: Skull Island

    Explorers: Skull Island, eğlence, romantiz ve maceranın bir araya geldiği ücretsiz bir Android simülasyon oyunu.
  • CATAN - World Explorers

    CATAN - World Explorers Android İndir: Niantic'in yeni Pokemon GO gibi konum bazlı strateji oyunu
  • Sky High Strike

    Sky High Strike klasik tarzda bir aksiyon oyunudur
  • Sky Hop Saga

    Sky Hop Saga, yaratıkları atlatmaya çalıştığınız aksiyon yüklü ilerlemeli oyun.
  • Cordy Sky

    Cordy Sky, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Gökyüzü Savaşçıları 3D (Sky Fighters) APK

    Sky Fighters APK, uçak savaş oyunları hayranlarına tavsiye Android oyunudur. Gökyüzü Savaşçıları 3D APK arcade oynanış sunan uçak oyunları sevenler içindir.