Volt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME

Volt uygulaması sayesinde sizinle aynı yöne giden araç sahipleriyle iletişime geçerek ekonomik ve konforlu bir yolculuk gerçekleştirebilirsiniz.

Volt uygulaması, İstanbul’da yaşayan ve şehir içinde aynı yöne giden insanları buluşturarak hem zamandan hem de maddi açıdan tasarruf etmelerini sağlıyor.

Her geçen gün artan yolculuk paylaşımı uygulamaları, yolculuğunu ucuza getirmek ve yol arkadaşı arayan kişiler için oldukça yararlı oluyor. Bu uygulamalardan biri olan Volt ise sadece İstanbul’da hizmet vererek, toplu taşıma araçlarını kaçıran kişilerin oldukça işine gelecektir diye düşünüyorum.

Maddi açıdan rahatlattığı gibi İstanbul’un yoğun toplu taşıma trafiğinden de kurtaran Volt uygulamasında araç bulmak için, etrafınızdaki arabaları ve hangi yöne gittiklerini görebilirsiniz. Uygun bir araç bulduktan sonra ise yeni bir yolculuk isteyerek araç sahibiyle birlikte yolculuğa başlayabilir ve sadece gittiğiniz yolun masrafını ödeyebilirsiniz.

Eğer araç sahibiyseniz, uygulama içerisinde yer alan Yola Çıktım seçeneğini kullanmanız yeterli oluyor. Gittiğiniz her km için Volt Mil kazanabilir, yol üzerindeki rezervasyonları kabul edebilirsiniz. Güvenli bir seyahat gerçekleşmesi açısından Facebook ile kayıt, telefon ile doğrulama, değerlendirme ve yorum ekleyebilme ve topluluklar gibi çeşitli önlemler de alınmış durumda.

Eğer siz de toplu taşıma araçlarının yoğunluğundan kurtulup hızlı, ucuz ve güvenli bir yolculuk yapmak istiyorsanız Volt uygulamasını Android cihazlarınızda kullanabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Volt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
130 TOPLAM İNDİRME

Facebook profilinizi kullanarak üye olduğunuz bu uygulama ile gideceğiniz yere giden araba sahiplerini bularak birlikte yolculuk yapabilirsiniz.

Volt ücretsiz olarak sunulan ve son zamanlarda giderek popüler hale gelen bir yolculuk sistemini başarıyla devam ettiren uygulamalardan bir tanesi. Uygulama temel olarak kullanıcıları arasında sosyal bir etkileşim ağı kuruyor ve arabaya ihtiyacı olanlara araç buluyor. Elbette bu tarz bir deneyim için güven ön planda olmalı. Bu sebeple uygulamanın yapımcıları Facebook profil bağlantısı eklemeyi zorunlu kılmış.

Facebook profilinizi uygulamaya ekleyerek diğer kullanıcılarla bağlantı kurabiliyorsunuz. Okuldan eve dönmek için bir araca mı ihtiyacınız var? Volt'u kullanarak aynı yöne giden sürücülerden bunu rica edebilirsiniz. Bunun tam tersi de geçerli. Aracınızda boş koltuk varsa onları insanlığa faydalı olmak için kullanabilirsiniz.

Uygulamada istediğiniz kullanıcıları aracınıza davet edebilir istemediklerinizi de reddedebilirsiniz. Daha da eğlenceli tarafı, aracınızda yolculuk edenleri oylayabiliyorsunuz. Bu da onların hanesine artı puan olarak yazılıyor. Daha güvenli bir kullanım istiyorsanız gizlilik ayarlarından dilediğiniz seçenekleri seçebilirsiniz.

Son derece eğlenceli bir deneyim vaat eden Volt hem insanlara faydalı olabileceğiniz hem de eğlenceli vakit geçirip yeni arkadaşlıklar kurabileceğiniz bir uygulama.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RE-VOLT Classic

    RE-VOLT Classic, bir zamanların en popüler araba yarışı oyunlarından biri olan Re-Volt'un Android mobil versiyonu olarak, oldukça eğlenceli ve keyifli bir araba yarışı oyunudur.
  • 1 Volt

    1 Volt mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur.
  • RE-VOLT 2

    Re-Volt 2 uzaktan kumandalı yarış arabalarının keyifli ve aksiyon dolu mücadelesine tanık olacağımız bir oyun.
  • RE-VOLT 3

    RE-VOLT 3, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir en gerçekçi grafik ve oynanışa sahip rc araba yarış oyunu.
  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.