Voxy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
402 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlar için İngilizce öğrenme uygulamasıdır.

Hepimizin bildiği gibi artık İngilizce herkes için öğrenilmesi şart bir dil oldu. İngilizce bilmeyenlerin iş bulması veya seyahate çıkması bu devirde çok zor. Çünkü yurtdışında hangi ülkeye giderseniz gidin insanlarla iletişim kurmak için en gerekli dil İngilizce.

Ama artık öğrenmek o kadar da zor değil. Özellikle akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz uygulamalarla İngilizce öğrenmek çok kolaylaştı. Voxy de bu uygulamalardan bir tanesi. Milyonlarca kişi tarafından indirilip kullanılan bu uygulamayı seveceğinizi düşünüyorum.

Kişiselleştirilmiş bir eğitim prensibiyle İngilizce öğreten uygulama ile hedeflerinize, seviyenizeve ilginize göre hazırlanmış ve adapte edilmiş derslerle İngilizce öğrenebileceksiniz. İstediğiniz her zaman teke tek konuşup pratik yapabileceğiniz yerel hocalar da ayrıca sizi bekliyor.

Ders içerikleri günlük olarak güncelleniyor, bu sayede eğitiminizi sürekli güncel ve taze tutabiliyorsunuz. Ayrıca dersler yine sizin gündelik işlerinizle alakalı olarak veriliyor ki bu sayede öğrendiklerinizi gerçek hayatta uygulayabilin.

Yani kısaca, İngilizce öğrenmeyi kolay, rahat ve eğlenceli bir hale sokan bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Voxy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
399 TOPLAM İNDİRME

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Voxy ile pratik ve eğlenceli yoldan İngilizce öğrenebilirsiniz.

Voxy İngilizce pratiği yapmak isteyen iPhone ve iPad kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış bir İngilizce eğitim ve pratik uygulamasıdır. İngilizce'nin günümüzdeki önemini hatırlatmama gerek yok sanırım. Gerek iş gerekse özel hayatta İngilizce artık bir zorunluluk.

Bu noktada, İngilizce öğrenmek veya var olan bilgisini biraz daha geliştirmek için faydalı bir uygulamaya ihtiyaç duyanlar için geliştirilen Voxy devreye giriyor. Dünya çapında 2.5 milyon kullanıcısı olduğu varsayılan Voxy ile siz de pahalı kurslara para dökmeden, sadece mobil cihazınızı kullanarak İngilizce öğrenebilirsiniz.

Uygulamanın en ilgi çeken yanlarından birisi de tamamen kullanıcı odaklı işlemesi. Bu özelliği ile Voxy dersleri tamamen sizin seviyenize göre belirliyor ve sunuyor. Böylece herhangi bir bilgi eksikliği veya zorlanma yaşamadan derslere devam edebilirsiniz. Uygulamada toplamda 18 yetenek testi bulunmakta. Öğrendikleriniz bu testler aracılığıyla test edebilir ve tekrarlayabilirsiniz. Sevdiğiniz müzikleri derslerinize ekleyebilir ve daha keyifli bir öğrenim şansına kavuşabilirsiniz.

Kısaca Voxy İngilizce öğrenme niyetinde olan kullanıcıların mutlaka denemesi gereken uygulamalardan bir tanesi ve tamamen ücretsiz olarak sunulmakta.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Üsküdar Üniversitesi

    Üsküdar Üniversitesi uygulamasıyla güncel duyuruları ve notlarınızı takip edebilirsiniz.
  • Okuvaryum

    Çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için Okuvaryum uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • TeacherKit

    TeacherKit uygulamasını kullanarak, sınıflarınızı ve öğrencilerinizi kolayca organize edebilirsiniz.