Voyage: Eurasia Roads

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,352 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Voyage: Eurasia Roads, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve hiçbir uygulama içi satın alma içermeyen bir simülasyon oyunudur.

Voyage: Eurasia Roads, araba simülasyonlarından keyif alan oyunseverlere hitap eden bir oyun. Android tablet ve akıllı telefonlara ücretsiz olarak indirilebilen bu oyunda üç farklı Rus yapımı araçla Avrupa’yı Asya’ya bağlayan yollarda gidiyoruz.

Finlandiya’dan yola çıkıyoruz ve amacımız Tayland’a varmak. Bu zorlu görevde farklı tipte yollar üzerinde yol almamız gerekiyor. Oyunun en dikkat çeken yanlarından bir tanesi de tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor olması. Hiçbir uygulama içi satın alma yok.

Oyunda gerçekçi grafiklere yer verilmiş. Araçların kokpit tasarımları ve çevre modellemeleri iyi. Elbette bu değerlendirmeleri tablet ve akıllı telefon simülasyon oyunları arasında yapıyorum. Öte yandan herhangi bir PC veya konsol kalitesine yaklaşması mümkün değil. Oyunda toplamda 10 bölüm yer alıyor. Dümdüz asfaltlarda gidebileceğimiz gibi bozuk yollarda da gidebiliyoruz. Araçlarımız tüm yol şartlarını kaldıracak şekilde tasarlanmış.

Vakit geçirmek için ideal bir oyun olan Voyage: Eurasia Roads, Android için bulabileceğiniz en iyi simülasyon oyunlarından bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Voyage: Usa Roads

    Voyage: Usa Roads mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Speed Roads 3D

    Speed Roads 3D çok iyi bir performans göstermese de denemek isteyebileceğiniz türden bir simülasyon oyunu.
  • Animal Voyage: Island Adventure

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz simülasyon oyunudur.
  • Build Roads

    Zevkli bir simülasyon oyunu
  • Voyage 4 APK

    Rus ve Alman araçları gibi gerçek araçları içerisinde bulunduran Voyage 4 APK, siz oyunculara gerçekçi bir sürüş yaşatmayı hedefliyor.
  • Icebreaker: A Viking Voyage

    Icebreaker: A Viking Voyage oynaması oldukça zevkli olan bir bulmaca oyunudur
  • Pop Voyage

    Pop Voyage, Android telefon ve tablet sahiplerinin boş zamanlarında oynayarak eğlenebileceği ücretsiz bir balon eşleme oyunu.
  • Tiny Roads

    Tiny Roads'ta bulmacaları çözüp arabaların varış noktalarına ulaşmalarına yardım ediyoruz.